Koningin van zwaarden


De Koningin der Zwaarden is een stoere vogel. Ze is zelfverzekerd, onafhankelijk en wijs. Haar scherpzinnigheid, scherpe intellect en een duidelijke visie op hoe de toekomst eruit zou moeten zien, hebben het respect van iedereen om haar heen afgedwongen. Boven haar troon vliegt een kraai die haar vermogen symboliseert om het grote geheel te zien. Wanneer de Koningin der Zwaarden op bezoek komt, kan dit een moment aangeven waarop een strenge, goed berekende en verstandige oplossing nodig is. Ze kan ook optreden als mentor of docent die het beste werk uit haar studenten kan halen. De Koningin van Zwaarden duidt een tijd aan waarin een onpartijdige en onbevooroordeelde visie nodig is om de beste beslissing te nemen. Uw situatie zal alleen profiteren van de feiten, vrij van enige emotie die een wolk veroorzaakt. Ook al komt dit ongevraagd, het kan zijn dat u een koelhartige mening over uw probleem of zorg krijgt, waarbij alleen de feiten in ogenschouw worden genomen.

De kraai, niet tevreden met haar huidige omgeving, ging alleen op zoek naar iets dat wat verfijnder was, een nieuwe plek die aan haar veeleisende smaak zou voldoen. Zonder zich zorgen te maken over hoe de anderen haar afwezigheid zouden ervaren, werkte ze aan het creƫren van een prachtig toevluchtsoord dat haar koninklijke status zou eren. Boven haar beschermende stenen troon bloeide een kersenboom, die de koningin de geruststelling bood dat haar inspanningen tot een nieuw begin zouden leiden en een tijd van troost en warmte zouden inluiden. Hoewel ze blij was om alleen te zijn, omdat dat beter was dan samen te zijn met mensen die niets anders deden om hun leven te veranderen dan klagen of de schuld geven, liet ze haar poorten open blijven voor iedereen die een goed geleefd leven op prijs stelde.

De Koningin der Zwaarden roept je op om je onafhankelijkheid op te eisen door eigenaar te worden van je verhaal, zelfs als je daarvoor wat ongemak ervaart. Als u direct en eerlijk bent, komt u misschien koud of afstandelijk over, maar dat komt alleen maar omdat uw lat voor persoonlijke integriteit hoog ligt. Laat uw natuurlijke humor en goede humeur naar voren komen als u een situatie moet ontdooien.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final