De Uil


Kernwoorden: Intunie, genezing, astrale projectie,
helderziendheid, wijsheid, geheimen, schaduwwerk, onderscheidingsvermogen, groei, bedrog.
Waakzame bewaker de Uil fixeert een
zijn blik die reikt tot in de verborgen diepten
van je ziel. Ze is vredig geaard en nestelt zich in het rijke ecosysteem van de aarde, observeert alles wat zich in details ontvouwt en vestigt de aandacht op wat bekend moet worden.
De Uil is omringd door paddenstoelen; een tijdige herinnering aan hun enorme wortelsysteem dat in het hart van het bos werkt, essentiƫle voedingsstoffen en gerecyclede zuurstof transporteert, bederf afbreekt en de transmutatie van energie activeert door hun genezende medicijn, terwijl het leven en groei in het bos brengt. Licht stroomt neer vanuit de hemelse verbindingen die hemel en aarde met elkaar verbinden in een regen van zegeningen. De straling verlicht lichtdeeltjes, het herinnert je aan de magie van alles wat gezien en ongezien is.
De Uil, die optreedt als boodschapper van het goddelijke, levert inzichten van achter de sluier en leidt je door de schaduwen van de nacht en naar de dageraad van een nieuwe dag, terwijl
verhoogde niveaus van intuĆÆtie dienen als een spirituele sleutel om oude wijsheid en wijsheid te ontdekken.
KAART BETEKENIS
De bereidheid om ingewijd te worden in nieuwe niveaus van kennis en bewustzijn. De moed om met je eigen schaduwenergieĆ«n te werken . Je bent klaar om dingen te zien die je voorheen niet onder ogen kon of wilde zien en de details met onderscheidingsvermogen te onderzoeken, terwijl je intuĆÆtie je diep begeleidt.
Je stemt je af op de innerlijke werking van je geheime zelf naar het geschenk van helderziendheid en het openen voor de ervaringen van astrale projectie en lucide dromen terwijl je behendig tussen de aardse niveaus en het spirituele koninkrijk beweegt. Toegang tot bredere genezingsmodaliteiten en natuurlijke remedies ondersteunen verbeteringen in je energetische gezondheid. Je bent je bewust van gemaskeerde waarheden, verborgen agenda’s en bedrog. Terwijl je je in elke omgeving bevind, mag je navigeren en de authenticiteit van je energie claimen. Je staat de vrijlating toe van wat aan het sterven is of in een staat van verval verkeert, en accepteert de noodzakelijke cyclus van dood en wedergeboorte om groei en expansie mogelijk te maken.
IN HET LICHT
Je verdiept je in wat verduisterd is en ontdekt
nieuwe informatie en ontvangt psychische voorspellingen die je helpen een weg vooruit te vinden. Verhoogde spirituele activiteiten verhogen je eigen intuĆÆtie en je wordt aangetrokken door heilige rituelen en medicijnen om de mythe en betekenis te onderzoeken van wat je nieuwsgierigheid prikkelt. Je weet instinctief wie je kunt vertrouwen. Iemand staat op het punt je een geheim toe te vertrouwen. Je doorloopt een reeks tests, initiaties en scholingvooruitgang in uw kennis en beheersing. Je voelt je verbonden
met de natuur en je lichaam reageert goed op voeding die op natuurlijke wijze is gegroeid uit de rijkdommen van de aarde. Je bevrijdt jezelf gewillig van oude energieƫn en situaties. Je merkt dat je de hele nacht actief bent en herhaaldelijk wakker wordt bij numerieke wegwijzers zoals 2.22 uur, 3.33 uur, terwijl je directer verbinding maakt met de geestenwereld. Je wordt in de gaten gehouden door dierbaren en gidsen terwijl je door deze periode van innerlijke reflectie gaat; berichten zullen aankomen via dromen en meditaties
IN DE SCHADUW
Je leeft een geheim leven. Er is informatie uitgelekt, er zijn schandalen mogelijk, er vinden discussies achter je rug plaats en je voelt je buiten beeld. Je hebt moeite om je energie te aarden en je voelt je mat in je lichamelijkheid en rusteloos en angstig in je gedachten. Je voedt jezelf niet met belangrijke voedingsstoffen om je welzijn in evenwicht te brengen en je energieveld krijgt psychische banden en staat open voor energievampiers, waardoor je kostbare licht verder wordt uitgeput. Je draagt ​​een masker voor de buitenwereld en houdt jezelf voor de gek, of je bent het slachtoffer van bedrog en misleidende tactieken. Je verspilt je energie in het verkeerde bedrijf en de verkeerde omgeving. Je hebt het gevoel alsof je een reeks tegenslagen ervaart. Je vindt het moeilijk om los te laten en worstelt om je aan te passen aan plotselinge eindes en de dood van evenwicht in iets in je grondleven.
Keer terug naar de natuur om bloemremedies en kristallen te vinden die als ondersteunende hulpmiddelen zullen dienen om je energie op dit moment weer in harmonie te laten komen.
ZIELBEVESTIGING Ik ben krachtig als ik de magie door mij heen laat stromen, de angsten over mij heen spoelen en mijn zelfvertrouwen vredig in mij laat nestelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final