Engelen Boodschap


Het is niet jouw verbeelding! De engelen willen dat je weet dat alle signalen die je van hen en je dierbaren krijgt, echt zijn. Stop met twijfelen of je in communicatie bent met de andere kant, want dat is zo. Je bent intuïtief en je instinct klopt.

Wanneer je deze berichten en tekenen ontvangt, zegt Spirit je ook dat je je geen zorgen meer hoeft te maken, omdat alles wat je nodig hebt onderweg is en je zeker op de goede weg bent! Geef de gewoonte van zorgen op en accepteer dat liefde je nu leidt. Je hebt absoluut niets te vrezen over je toekomst. Alles goed.

De Engelen hebben je dit bericht gegeven om je te helpen de signalen te begrijpen die je de laatste tijd hebt ontvangen. Deze tekens kunnen bestaan ​​uit veren, munten, vlinders, vogels of andere zich herhalende visioenen die je doen denken aan de engelen, die je opzettelijk deze tekens hebben gestuurd om je te laten weten dat ze in de buurt zijn en je beschermen, liefhebben en begeleiden. Vertrouw er opnieuw op dat alles goed is, want dat is zo!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final