3 Kaartlegging


De geliefde
De geliefde herkent Spirit in een ander. Dit goddelijke gevoel kun je krijgen in de vorm van je kind, je partner, een vriend en als je verliefd bent. Terwijl we groeien gaan we in iedereen de geliefde zien, Dat betekent dat je hun persoonlijkheid niet moet verwaren met hun goddelijke natuur. Accepteer de uitnodiging om via het pad van de liefde te leren. Ontwikkel je wezen door je met een ander te verbinden. Wanneer je de ander als je geliefde erkend doe je een beroep op hun hoogte en zuiverste natuur. Volg Het Pad van liefde. Wees voorzichtig met romantische liefde, het soort liefde waar je voor valt en die tegenvalt. Erken dat je wat je wilt Allemaal projecteert op de persoon van wie je droomt. Bedenk dat dit je alleen laat zien waar je diep van binnen naar verlangt in plaats van dat het je echt toont wie de ander is. Als je dit niet kunt zien, Wees het dan op voorbereid dat je weer door een vuur van emoties moet gaan.
De kraai
Deze kaart toont je de universele wet, de wet van de waarheid. De Kraai leert ons te doen wat we zeggen, om de overeenstemming te ontdekken tussen wie we zeggen dat we zijn en het weten hoe we echt zijn. Te kraai Op Deze kaart geeft aan dat je de waarheid moet spreken en dat je de waarheid moet creƫren in plaats van ernaar te zoeken, en dat je de waarheid moet onderkennen in elke situatie waarin je je bevindt. Wanneer je de waarheid verteld en er ook naar handelt, dan komt uiteindelijk alles in orde. Dit is een universele wet. Corrigeer zonder oordelen wat niet echt waar is in je leven. Laat de waarheid je bevrijden! Doe wat je zegt! De Kraai verschijnt precies op het moment dat we tegen onszelf hebben gezegd dat wat we doen goed en gerechtvaardigd is. En wanneer dit het geval is het een betrekkelijke waarheid, het betekent niet dat het echt waar is. Kijk eens diep in je hart en blijf Alert, zodat je jezelf niet overtuigd van iets wat niet waar is. Kijk eens diep in je hart en blijf Alert, zodat je jezelf niet overtuigd van iets dat niet waar is, of misschien zelfs helemaal niet waar is. Laat je niet verleden door illusies.
Het zwaard
Het zwaard geeft de scherpte van Geest, licht en Spirit weer. Het wijst naar boven en roept de Hemelse kracht aan. Wanneer het naar beneden is gericht, duidt het op de Hemelse krachten op aarde. Het zwaard kan worden gebruikt om te Helen en als wapen. Gebruik het verstandig en dan zal het je kracht geven, kun je dingen aanpakken, kunnen energetische bandenuit het verleden worden losgesneden, Of kun je verkeerde relaties verbreken. Wanneer je het inwoedige gebruikt kun je ermee snijden, steken en doden. Je wordt uitgenodigd om je zwaar te pakken en het te gebruiken. Je moet niet aarzelen, je tijd niet voorspillen aan praatjes of het onvermijdelijke uit de weg te gaan. Hemel en aarde staan op een lijn om je te steunen en een beroep te doen op je kracht, dus neem een besluit en reageer. Wees niet bang dat je andere bezeert, grijp je zwaard en gebruik het wijs! Het is tijd om het zwaard weer in de Schede te steken. Trek je zwaard niet wanneer je je gevoelens niet onder controle hebt! Je zult dan een nog minder aangename toekomst met de mensen en situaties die je probeert weren, tegemoet zien. Laat het zwaard rusten tot je innerlijke vuur Wat is gedoofd. Trek dan weer je zwaard met de beste bedoelingen om de energetische banden, waarmee het huidige probleem je gebonden houdt door te snijden. Bevrijd jezelf!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final