War for the Planet of the Apes (2017)


 Caesar en zijn apen worden gedwongen tot een dodelijk conflict met een leger mensen onder leiding van een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen hebben geleden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Terwijl de reis hen eindelijk oog in oog brengt, nemen Caesar en de kolonel het tegen elkaar op in een epische strijd die het lot van zowel hun soort als de toekomst van de planeet zal bepalen.

Dit is het derde hoofdstuk van de veelgeprezen Planet of the Apes-franchise. Matt Reeves regisseert en deze film en is prettig om naar te kijken. Genoeg activiteit om je interesse vast te houden en een verhaallijn die zich in een goed tempo voortbeweegt voor een film van twee uur en twintig minuten.

Caesar (Andy Serkis) en zijn apen worden verwikkeld in een dodelijk conflict met een leger van mensen onder leiding van een sluwe, eigenzinnige kolonel (Woody Harrelson). Caesar raakt verstrikt in zijn innerlijke, duistere instincten en krijgt grip op zijn eigen mythische gestalte en wreekt zijn eigen soort. Hij komt oog in oog te staan ​​met de kolonel als bittere uitdagers in een strijd die het lot van beide soorten zal bepalen. Aap versus mens en de toekomst van de planeet.

Echt indrukwekkend is Steve Zahn die Bad Ape speelt. Ook in de cast zijn: Amiah Miller, Judy Greer, Aleks Paunovic, Karin Konoval, Toby Kebbell en Michael Adamthwaite.


PS : Maurise de orang-oetang is mijn favoriete personage !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final