Negen van toverstokken


Negen van toverstokken

Na veel moeite is een laatste taak bijna voltooid. De Negen van Wands duidt op een worsteling bij het voltooien van een project, en ondanks de aanhoudende successen uit het verleden is er nog een laatste obstakel dat moet worden overwonnen voordat we verder kunnen gaan. De Negen van Wands moedigt aan om door te gaan! Neem even de tijd om te genieten van alles wat je al hebt gecreëerd; het is vanaf deze plek dat je de motivatie zult vinden om door te gaan.

Je bent dicht bij het einde; dit is niet het moment om op te geven na zo hard gewerkt te hebben. Vervang het negatieve gevoel of de wrok door een open geest en visualiseer een succesvolle voltooiing.

Gefrustreerd door de moeilijkheid merkte de vogel dat hij steeds geïrriteerder raakte. Wat in het verleden zo snel werkte, was niet langer effectief. Bij elke nieuwe poging had de vogel het moeilijk. De frustratie nam de overhand en vulde de geest van de vogel met wanhoop en woede. Omdat hij zijn concentratie en evenwicht verloor, werd de vermoeidheid van de vogel een probleem. Als de kraai niet wegstapte, liep hij het risico per ongeluk al zijn toverstokken en de vooruitgang die hij had geboekt omver te werpen.

Betekenis: De 9 van toverstokken geeft aan dat je een stap terug moet doen en een pauze moet nemen. Als het werk door moet gaan, kan het zijn dat u ondersteuning moet inschakelen of taken moet delegeren. Uitputting kan tot dwaze en vermijdbare fouten leiden. Gun jezelf de tijd om te rusten, zodat je de klus kunt klaren zonder extra problemen of tegenslagen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final