Negen van zwaarden


Negen van zwaarden

Alleen in haar nest ontwaakt de kraai uit weer een nachtmerrie. Bang om haar hoofd op te heffen, krimpt ze ineen terwijl de beelden van gevangen zitten in een kooi of verwikkeld in een dodelijk gevecht haar gedachten verteren. De Negen van Zwaarden suggereert dat zorgen je verteren. Er is een probleem dat moet worden aangepakt, en passiviteit heeft zich gemanifesteerd in de vorm van angst en angst. Hoewel de bron van uw zorgen misschien niet moeilijk is om aan te pakken, heeft de bezorgdheid rond dit probleem de potentie om zich te manifesteren in datgene waar u het meest bang voor bent.

De kraai werd wakker uit weer een nachtmerrie. Het was lang geleden dat deze arme vogel een goede nachtrust had gehad en de stress van het slaapgebrek begon zijn tol te eisen. De kraai concentreerde zijn gedachten op wat er kon gebeuren. Het zou vast kunnen zitten. Wat als het tot een gevecht op leven en dood werd gedwongen? Hoewel de kraai een relatief alledaags bestaan ​​had geleid, rammelde het feit dat deze wereld een harde plek kan zijn voor een kraai in zijn hersenen. De stress van het overleven creĆ«erde beelden die angst en paranoia opriepen.

Misschien was het gebrek aan slaap ervoor dat de vogel monsters zag waar er geen waren. Het duurde niet lang of de uitgeputte vogel begon een gevecht dat hij onvermijdelijk zou verliezen en bevond zich bijna dood in een kooi.

Stress en angst dragen zware, laag vibrerende energie met zich mee en kunnen ongemak of depressie veroorzaken als ze niet worden aangepakt. De Negen van Zwaarden brengt een boodschap om de confrontatie aan te gaan met gebieden in je leven die zorgen of spanning veroorzaken, voordat ze intenser worden. De Negen van Zwaarden is een waarschuwing. Het is nog niet te laat om te voorkomen dat een moeilijke situatie catastrofaal wordt. Luister naar je intuĆÆtie, je wordt begeleid om een ​​kwestie op te lossen die niet kan worden vermeden.

De Negen van Zwaarden herinnert ons eraan dat gedachten dingen kunnen worden, en dat geldt ook voor negatieve aspecten van het leven. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final