Oordeel


Oordeel

Sleutelwoorden: overgang, wedergeboorte, reïncarnatie

Element: vuur.

De kraai roept om degenen die klaar zijn om op te staan ​​en hun verleden onder ogen te zien door het oordeel te aanvaarden. Alleen door de geschiedenis te erkennen, kun je vooruitgaan naar de toekomst. Dit is een uitstekende tijd om te mediteren en naar je innerlijke stem te luisteren. Alleen door stille contemplatie zul je een weg naar absolutie vinden. De Oordeelkaart kan een weerspiegeling zijn van een recent ontwaken dat je ertoe heeft aangezet om de balans op te maken van alle gewoonten of levenskeuzes die je ervan weerhouden je ware potentieel te bereiken.

De engelachtige kraai stond rechtop en riep naar degenen die klaar waren om op te staan. Het riep de kraaien aan die hun hele verhaal accepteerden - die kraaien die hun geschiedenis erkenden als waarheid, een waarheid die los stond van de overtuigingen van anderen. Een nieuw begin wachtte, een fase van verlichting stond klaar om verkend te worden. De tijd was aangebroken voor die kraaien die hun tekortkomingen accepteerden, die hun fouten goedmaakten om verder te gaan en een gefragmenteerd leven achter te laten, want het is tijd voor een nieuw bewustzijn om tevoorschijn te komen.
Oordeel brengt een afrekening. U wordt gevraagd uw geschiedenis objectief onder ogen te zien. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor uw bijdrage aan uw successen en mislukkingen. Een nieuw begin ligt in het verschiet: je wordt gevraagd je leven niet in fragmenten te accepteren, maar als een heel verhaal.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final