Fragment uit een Soul Reading


Voordat je incarneerde, ontmoette je inderdaad je hogere gidsen en keek je vervolgens naar je zielsgegevens en wist je toen al dat de Nieuwe Aarde geboren zou worden en daarmee het Nieuwe Gouden Tijdperk, maar meer dan dit, dat de Nieuwe Zonnekinderen geboren zou worden in het kielzog van de Indigo-, Crystal- en Rainbow-kinderen en jij wilde niet alleen de weg voor hen vrijmaken, maar ze ook ter wereld brengen.

Dus hier de dubbele rol: niet alleen het voorbereiden van de weg voor hen en de Nieuwe Aarde en het Nieuwe Gouden Tijdperk, maar ook om deze zielen geboren te laten worden, want jij was gedurende tweeduizend aardse jaren betrokken bij de voorbereiding van hen op hun incarnatie nu en de ascensie in de Nieuwe Aarde, de Nieuwe Solaire Lichtlichaam-vorm en wedergeboorte in de Nieuwe Aarde en het Nieuwe Gouden Tijdperk.

Deze zielen zijn nieuwe zielen en hebben nog nooit eerder een incarnatie op planeet Aarde gehad, vandaar de lange voorbereidingsperiode.

Op Universele Niveaus is je ziel een Meesterziel, en niet alleen betrokken bij het benutten van en manifesteren met de Oneindige Overvloed die altijd aanwezig is in de hele schepping, maar je treedt tegelijkertijd ook vaak op als mentor/gids/leraar voor zielen die wachten om te incarneren (niet alleen op planeet Aarde maar ook elders). Je bereidt hen voor op hun incarnaties, waar dit ook mag zijn.

Dus je ziel zelf beschikt over een enorme innerlijke kennispool om andere zielen te helpen bij hun voorbereiding op incarnaties, en dit is inderdaad vanuit zo’n liefdevolle hoogste dienstbaarheid, dat je ziel vaak van tevoren zal incarneren in die universele constellaties, galaxy's en sterrenstelsels om de weg voor deze zielen voor te breiden en om zielenervaring en wijsheid op te doen.

Je zou dus kunnen zeggen dat je een specialist bent in het voorbereiden van zielen op incarnaties. Het is daarom heel belangrijk dat je dit begrijpt, omdat het zeer relevant is voor je leven nu en voor het werk dat je inderdaad al doet, zij het nog onbewust.

In dit opzicht wordt overvloed op aarde vaak verward met het hebben van geld of het bezitten van veel, maar in werkelijkheid omvat dit in universele termen wijsheid, vrede, geluk, vreugde, stralende gezondheid en vitaliteit, je zielenmissie en -doel vervullen, liefdevol dienen vanuit het hart en de ziel, en meer dan dit schoonheid in alle vormen en uitingen daarvan, co-creƫren, gelijkmoedigheid, dankbaarheid, zegeningen, enz.

De lijst gaat maar door, want wanneer iemand op zielsniveau vervuld wordt, stroomt er overvloed, want het leven en de levenskracht zijn inderdaad slechts Ć©Ć©n enkele overvloedige stroom van oneindige mogelijkheden en co-creatie, want de schepping herschept zichzelf altijd opnieuw.

Je incarneerde dus vooral in deze tijd om de weg te bereiden voor de latere Regenboog- en Zonnekinderen, die inderdaad de Nieuwe Mensheid, de nieuwe Mens, zijn, en je wist toen al dat je deze zielen ter wereld zou brengen, zoals voorbestemd en overeengekomen.

Dus je wist van tevoren al hoeveel kinderen je zou baren, omdat je hun ziel in je ware zielsvorm al had voorbereid op deze incarnatie, en meer nog, je wist toen al wie de partner zou zijn die ermee zou instemmen deze kinderen te co-creƫren en ze zo het leven te geven.

Alles was liefdevol gepland en inderdaad zou je hele incarnatie, zoals eerder overeengekomen, een daad van liefde worden, om deze Nieuwe Kinderen te helpen, maar meer dan dit, om de mensheid te helpen terugkeren naar de staat van heelheid, op de Nieuwe Aarde en zo te verankeren in overvloedbewustzijn. Oneindige Eenheid. "

Fragment uit een Soul Reading
Met toestemming van: Judith Kusel
Art: James Browne

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final