𝐻𝐸𝑇 πΎπ΄π΄π‘…π‘‡πΈπ‘π»π‘ˆπΌπ‘†


𝐻𝐸𝑇 πΎπ΄π΄π‘…π‘‡πΈπ‘π»π‘ˆπΌπ‘†

Soms kan het lijken alsof alles uiteen valt, alsof alles als een kaartenhuis inzakt. Maar lieve jij, is het niet zo dat je dan de mogelijkheid hebt om jouw hele leven opnieuw in te delen? Krijg je niet de kans om het anders te gaan doen? Wanneer jouw fundering wegvalt en je geen vastigheid onder je voeten voelt, kun je dan jouw balans nog steeds vinden? Ik denk dat je even zult wankelen op jouw grondvesten. Ik ben van mening dat je gaat twijfelen over jouw kunnen.

Wanneer deze mogelijkheid zich voordoet, en jij opnieuw mag gaan bouwen, dan mag je eigenlijk gaan kijken waar jouw fundering uit dient te bestaan. De oude was niet stevig genoeg en had allerlei ogen en haken. Het was gebaseerd op een oude visie, een oude waarheid. Nu je jouw eigen belangen vooropstelt, komt er een totaal ander besef van wat jij nodig hebt om jouw leven vorm te geven. Dit zorgt voor een kanteling van jouw gevoelens.

De bouwstenen bestaan uit Liefde. Jouw kracht is jouw eigen Licht. Hoe meer je dit gaat zien en geloven wordt alles veel steviger dan voorheen. Je zult merken dat er veel voor nodig is om jou omver te blazen. De fundering, zoals jij dit opnieuw hebt gecreΓ«erd, zal niet gesloopt kunnen worden. Je krijgt jouw energie terug en geeft jezelf een waar cadeau door te bouwen aan jouw eigen kasteel. Zorg er wel voor dat je voldoende ruimte creΓ«ert voor eventuele misstappen. Want ook die zul je maken.

Leef jouw mooiste leven! Het is van jou en jij mag bepalen wat je hiermee wilt doen. Weet alleen dat je Γ‘ltijd de mogelijkheid hebt om even te kijken naar het beoogde resultaat en de weg die je hebt afgelegd. Wees te allen tijde jezelf en blijf dichtbij jouw normen en waarden. Jouw Zielsverlangens mogen zichtbaar zijn en jouw zichtbaarheid mag je vergroten. Dan maak je jezelf speciaal en ontvankelijk voor Liefde. Zo mooi, zoals jij dit doet, lieve jij!

Liefs,

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final