𝐼𝑁 𝐻𝐸𝑇 π‘π‘ˆ


𝐼𝑁 𝐻𝐸𝑇 π‘π‘ˆ

Achtervolgd worden door nare gevoelens en/of gebeurtenissen verhindert je om te leven in het Nu. Er gebeuren soms dingen die je terugwerpen in de tijd. Vooral als dit om vervelende situaties gaat, is het lastig om je los te koppelen hiervan. Het kan ook zo zijn dat in jouw dromen de nare gebeurtenissen zich herhalen. Dan is het helemaal ongrijpbaar, lijkt het wel. Je hebt immers geen invloed op je onderbewuste.

Tijdens de "achtervolging" kun je twee dingen doen. Ten eerste kun je er voor wegrennen, vluchten. Dit zorgt ervoor dat je de confrontatie niet aan hoeft te gaan. Dan ben je aan het wegrennen voor jouw Zelf en jouw proces. Een tweede manier is je omkeren en de situatie recht in de ogen aan te kijken. Laat het maar tegen je opbotsten. Kijk wat er dan gebeurt. Je hebt de kracht en macht om het te hanteren. Jij bent namelijk degene die het in het Nu mag trekken.

Het heden, het Nu, bestaat enkel en alleen uit dat wat er op dit moment is! Dus als je je omdraait en het aankijkt, dan heb je de mogelijkheid om te kijken wat het je nu nog doet. Dan laat je het niet hangen aan het verleden, maar zorg je ervoor dat je de lading verbindt met jouw heden. Hoeveel raakt het je nog, als je er in het Nu naar kijkt? Als de aanblik je nog parten speelt, dan mag je hier iets mee doen, maar vaak is het zo dat het beeld in de verleden tijd meer doet dan in het Nu.

Ga het eens aankijken en blijf niet vluchten! Je bent zoveel krachtiger en meer jezelf geworden. Toen stond je misschien nog wat minder in je kracht. Nu ben je zo gegroeid dat je dit kunt pareren met jouw eigen innerlijke Zelf. Door jezelf te zijn, ben je niet meer overgeleverd aan het verleden. Je hebt jezelf geaccepteerd en gezien. Nu het verleden nog aankijken, als je het aan wilt gaan. Dit zal je zoveel meer rust geven!

Liefs,

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final