Liefde


𝐼𝑁𝑁𝐸𝑅𝐿𝐼𝐽𝐾 𝐾𝐼𝑁𝐷-𝐡𝑂𝑂𝐷𝑆𝐢𝐻𝐴𝑃: 𝐿𝐼𝐸𝐹𝐷𝐸 𝐴𝐿𝑆 π‘Šπ΄π‘…πΈ 𝐸𝑆𝑆𝐸𝑁𝑇𝐼𝐸

Is Liefde de pure essentie van wie wij zijn? Kan Liefde zich compleet manifesteren in jouw Zijn, wanneer je eigenlijk nog bepaalde zaken hebt te helen? Er kunnen angsten en onzekerheden zijn die jou nog parten spelen. Er kunnen zelfs een aantal trauma's zijn, die je nog niet (helemaal) hebt kunnen verwerken. Kan Liefde zich dan nestelen in jouw systeem? Of dient er eerst gewerkt te worden aan de heling van deze gevoelens en emoties?

Zolang angst nog regeert over jouw leven, is het lastig voor je om Liefde compleet toe te laten. Je verbloemt het vaak door de mantel van Liefde erover heen te gooien. Maar is het dan echt Liefde of draag je een spiritueel masker zogezegd? Je wilt heel graag dat het echt jouw essentiΓ«le rol is, maar niet altijd is het mogelijk om dit daadwerkelijk te voelen diep van binnen, omdat de angsten nog teveel en overheersend aanwezig zijn.

Angst lijkt voort te komen uit de relatie die je hebt met jouw innerlijk kind. Dit kind in jou is bang. Bang voor Liefde, om dit werkelijk toe te laten. Het kind in jou is zo heftig gekwetst, dat het zich heeft verstopt achter een muur van angst. Deze muur is hoog en stevig gebouwd. Het heeft jaren gekost, deze muur zo stevig te maken. Het kwetsbare deel verschuilt zich hier ook achter. Want wat als je wéér gekwetst wordt? Is het dan zo dan je niet meer op kunt krabbelen?

Zodra je aan de relatie gaat werken tussen jou en jouw kleine Zelf, zal er een kleine opening ontstaan in de muur. Een kijkgat, waardoor je jouw innerlijk kind al kunt zien. Ze deinst misschien in eerste instantie achteruit, maar langzaam komt ze naar je toe. Wees rustig en liefdevol naar hem of haar. Vraag jouw kind om er een deur in te maken, zodat je erbij kunt komen. Dit zal tijd kosten, maar het is de investering zeker waard.

Laat je niet weerhouden door de angst van jouw innerlijk kind. Laat het weten dat jij het kunt beschermen nu. Het zal even tijd kosten, want het vertrouwen is niet meteen terug. Maar hoe meer je het kind steunt en niet laat vallen, zal de band steeds sterker worden en zullen jullie een eenheid vormen. Dan wordt jouw kind geΓ―ntegreerd in jouw Zijn. Daarmee wordt je veel krachtiger, want jouw angsten zullen verdwijnen, uiteindelijk, waardoor jij volop Liefde zult kunnen toelaten en voelen!

Liefs,

© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final