KARMISCHE partners


KARMISCHE partners

Naast de vereniging van tweelingvlammen en zielsverwanten, zijn er ook die onmiddellijke derdegraads ontmoetingen - de karmische huwelijken. Soms zie je twee mensen die weinig gemeen lijken te hebben. Wat ze gemeen hebben is karma
In een karmisch huwelijk komen individuen samen om elkaars karma in balans te brengen. Je kan ook karma hebben, allebei samen, met andere zielen. Voor het incarneren hebben man en vrouw mogelijk afgesproken om bepaalde kinderen ter wereld te brengen die deel uitmaken van hun karmische groep.
Onze ziel weet waarom we in een karmische relatie zitten. Onze spirituele meesters of beschermengel hebben ons misschien verteld: jij en deze persoon hebben elkaar in het verleden misbruikt. Nu moeten ze samen gaan, om dingen goed te maken.
Het gaat niet om onwaarschijnlijke situaties. De gevolgen van wat we doen voor ons egoïsme of het weigeren om het leven te dienen zijn enorm. Op het innerlijk niveau wil de ziel op de weg terug naar God alles doen om fouten uit het verleden recht te zetten. Ze weet dat dat de enige manier is om terug te gaan naar de spirituele onderneming van waar ik vandaan kwam.
Karmische huwelijken worden vaak gekenmerkt door een haat-liefde relatie. Echtgenoten lijken nooit te stoppen met elkaar pijn te doen, en voelen zich ondertussen ongelukkig zonder elkaar. Ze lijken hard lief te hebben en hard te haten.
Dit is een van die paradoxen van het leven die alleen zin heeft in de context van karma en reïncarnatie. Vaak zijn de meest magnetische attracties gebaseerd op een link van intense haat, hartzeer en zelfs geweld uit het verleden. Vaak is de enige manier waarop we het karma dat voortvloeit uit een misdaad of verraad kunnen overwinnen door intense liefde te uiten in een man-vrouw relatie.
De universele wet van karma bepaalt dat wanneer we een ander gehaat hebben, we liefde moeten geven om dat karma in balans te brengen en het gewelddadige vuur van haat aan te steken
Karmische relaties kunnen moeilijk zijn, aangezien oude wonden weer opengaan en karmische ontmoetingen opnieuw worden bezocht. Ze zijn echter belangrijk juist omdat ze ons de mogelijkheid geven om de zalf van liefde te smeren om deze wonden te helen.
In dit tijdperk breken we de losse eindjes van ons karma af met een aantal mensen, en als zodanig kunnen we veel soorten relaties hebben in dit leven - soul sisters, tweeling vlammen en karmische partners.
Wat de relatie ook is, het is niet karma of de afwezigheid ervan, dat is de doorslaggevende factor in je succes. Het is wat we doen om van onze weg te houden, door de uitdagingen, en ons karma, dat een relatie kan opbouwen of verbreken.

Bron dina robalo

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final