Verhuizen van ego naar uitgebreid bewustzijn


Verhuizen van ego naar uitgebreid bewustzijn
Door Kenneth Schmitt

Om realistisch te kunnen deelnemen aan de empirische wereld van goed en kwaad, creëerden we beperkende overtuigingen over onszelfen hebben ze zo ontworpen dat ze ons zo diep kunnen boeien, dat we niet bijzonder geïnteresseerd zijn geweest in de onbekende rijken daarbuiten. We zijn bang geworden voor ons leven. Alles wat we denken nodig te hebben om te overleven, is gebaseerd op de angst om niet te overleven. Om dit te verzachten, werken we en kopen we verzekeringen, terwijl we ons aansluiten bij de beperkende overtuigingen van het gevoel geïntimideerd te zijn, oud te worden en dood te gaan. Elke andere realiteit voor onszelf wordt betwijfeld en er wordt niet aan deelgenomen. Ons ego-bewustzijn wil bewijs voor wat we kunnen ervaren in een andere energetische dimensie die het ego niet kan waarnemen.

Het ego kan zich niet voorstellen hoe liefde en mededogen krachtiger kunnen zijn dan agressieve destructiviteit. Hoe kunnen liefde en mededogen een atoombom overmeesteren? Omdat alles bestaat uit golfpatronen van energie, ligt macht in de controle van de energieën. Dit is het rijk van bewustzijn, dat oneindig is, en waaraan wij deelnemen en onze essentie hebben. Ons geheel is bewust, van de subatomaire entiteiten waaruit onze moleculaire structuur bestaat tot onze hele empirische wereld. Bewustzijn is de oorzaak van alle energetische expressies, en wij zijn de regisseurs binnen het bewustzijn.

Wanneer we ons realiseren dat we toegang hebben tot de oorzaak van alles, in onze ongehinderde bewuste vermogens, kunnen we zonder angst leven, omdat we met onze mentale en emotionele vermogens alle energetische patronen kunnen creëren die we wensen. We kunnen de structuur van een atoombom veranderen door het bewustzijn van de samenstellende elementen lief te hebben en te sturen. Om dit te kunnen doen, is absoluut vertrouwen nodig in wat we van plan zijn. Het is een intieme vereniging met het bewustzijn dat alles schept, het goddelijke. Dit is hoe we wonderen creëren en zelfvoorzienend worden en al het leven versterken.

Om uit onze hypnotische trance te breken, kunnen we ons bewust worden van ons innerlijke weten en leren onszelf te vertrouwen. Ontstaan ​​in oneindig bewustzijn en zelfkennis, zijn we uitdrukkingen van onze diepste essentie. Voorbij ons ego-bewustzijn zijn we overal en altijd onze eigen oneindige aanwezigheid van bewustzijn. Met ons besefvermogen kunnen we empirische structuren en ervaringen creëren en veranderen.

Ons volledige besef van wie we zijn kan zich ontwikkelen als gevolg van het schenken van aandacht aan onze diepste liefde en vreugde. We zijn voortdurend geschapen om te leven, gevuld met vreugde en vitaliteit. Door ons innerlijke bewustzijn voor deze kwaliteiten open te stellen, kunnen we ons emotionele bewustzijn delen met alle bewuste wezens en met hen werken aan de grotere expressie van het leven in schoonheid en majesteit.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final