Dagkaart


STOP MET BLIJVEN STUTTEN, WAT AL LANG OP INSTORTEN STAAT!

Soms is het beter iets in elkaar te laten storten en verder te gaan...en erop te vertrouwen dat juist vanuit de brokstukken van het leven de mooiste en meest waardevolle nieuwe dingen kunnen ontstaan.

Kan het zijn dat je al té lang bezig bent met stutten van zaken die op drijfzand gebaseerd zijn? Of die toch al in elkaar aan het storten zijn?

Met het blijven stutten van iets dat niet meer bij jouw ware Zelf past daar help je noch jeZelf noch een ander mee. Je mag je realiseren dat je dankzij jouw groeiend bewustzijn een rolmodel bent voor deze Tijd....en wat jij energetisch uitzendt is de basis van wat er in jouw leven zal verschijnen.

Het is jouw ego dat je laat vasthouden aan datgene wat ooit is geweest...aan datgene wat ooit bij jou paste. Jouw Ziel blijft roepen en je hart zal volgen....wat wil je? Wat wil je écht? Het leven biedt je ontelbare mogelijkheden, elke dag opnieuw. Als je het gevoel hebt dat je vastzit weet dan dat je ego jou heeft vastgezet. Je Ziel is vrij...zo vrij als een vogel.

Je Ziel WEET....VERTROUWT. Dus als je het gevoel hebt dat er delen in je leven op drijfzand gebaseerd zijn en niet meer passen bij jouw ware Zelf, geef je dan over....laat het wegzakken of in elkaar storten. Vertrouw er met heel je hart...ja, met heel je Wezen op dat het universum noch de engelen ooit iemand in de steek laten die zijn of haar ware Zelf gevolgd heeft...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final