COSMISCH HUWELIJK


COSMISCH HUWELIJK

Je echte partner is al beslist. (zielcontracten, ontmoeting en trouw)

Er is al een engagement zonder het te weten, het is een gebeurtenis die voor jou gaat gebeuren. De kosmos weet het. Je ziel weet het. Je instinct weet het. Ze hebben eerder een paar levens gehad. Er is niets "nieuw", het voelt alsof je al honderd keer getrouwd bent geweest. De ander weet wat te zeggen of niet te zeggen, om het proces te ontwikkelen.

Ze komen altijd op een of andere manier bij je terug, door de enorme magnetische aantrekkingskracht op elkaar. Als je zegt "ik zie je" zijn die woorden meer dan "ik hou van je. " Omdat ik je ziel zie en liefheb... met alle aspecten die erbij horen

Op het pad van eerdere relaties en affaires heb je geleerd wie je bent, je te binden aan jezelf en wat je nodig hebt om te schitteren, te bloeien en sterk te blijven in een wereld die zoveel uitdagingen kent.

Je leerde over je persoonlijkheid en je aspecten van het ego. Je hebt geleerd om een sterk persoon te zijn en hoe je van je toekomstige partner een krachtig en sterk persoon kunt maken door de vibratie die je hem kunt sturen, aangezien het een verbinding is gebaseerd op de waarheid. Zo hou je van op een manier die de ander sterker maakt, niet zwakker.

Wanneer je die iemand vindt, zul je het weten omdat hij trouw zal zijn aan zijn eigen ziel, omdat hij de tijd heeft genomen om zijn eigen pijn te ontdekken, zichzelf te genezen, zijn kracht te creƫren. Hij/zij zal zich aan jou kunnen binden, omdat ze trouw zijn aan zijn/haar ESSENCE.

Wanneer je toegewijd bent aan jezelf heb je de duisternis en het licht gezien, dan ben je daar in staat om je reflectie in een ander te 'zien'.

Wanneer je voelt dat je partner vanuit het hart leeft en van zichzelf houdt, zul je geen relatie hebben die gebaseerd is op angst, je partner kan met andere mensen zijn of de wereld rond reizen, maar je hebt "vrede en vertrouwen", omdat je weet dat de verbondenheid van de ziel is met Jij. Het is een goddelijke verbinding. Allebei rust, stilte en kalmte. Ze kunnen hun eigen reis hebben, hun eigen pad, en toch... je kent het pad van je geliefde, het ligt vlak naast het jouwe. Je kunt gaan zitten en ademhalen. Wanneer je rust en rust hebt met een partner, is het zo, omdat je voelt dat je deze persoon kan vertrouwen.

Veel traditionele huwelijken "breken" omdat het geen relatie is gebaseerd op een verbinding van de ziel, maar gebaseerd is op externe factoren, zoals geld, veiligheid en iemands wens om je heel te laten voelen, zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom we ons haasten om te trouwen. Het is een daad om te laten zien dat je van iemand houdt, dat je echt toegewijd bent, terwijl het in waarheid niet genoeg is om van hen te houden. Waarom moeten we bewijzen dat onze liefde echt is? Het zou duidelijk moeten zijn voor iedereen die kijkt.

De meeste mensen worstelen met het idee van zelfliefde en hoe het is om veiligheid in zichzelf te voelen. Wanneer je in staat bent om jezelf aandacht te geven, jezelf te voeden met voedsel voor de ziel, liefde en vervulling: liefde hoef je niet van buitenaf te vinden. Het bestaat altijd in je. De duisternis lost op in het licht van liefde en de energie van het hart is sterker en krachtiger dan de kracht van de geest.

In een kosmisch huwelijk zullen alle "onzichtbare" plekken die verborgen zijn in het hart verschijnen in het licht van liefde. Als iemand echt van je houdt, zal het hele onzichtbare aspect gepresenteerd worden, omdat ze je laten zien wat je kunt veranderen en wat echt in je hart zit. Wanneer we echt "dank je", "ik zie je", kunnen zeggen, ervaren we de ware transformatie in ons, waar de liefhebber reflecteert wat er in onszelf zit.

Bron onbekend

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final