Taking the Reins (TV Movie 2021)


 Samantha's redacteur wil dat haar artikelen meer samenhang vertonen. Als ze hoort dat Samantha's familieboerderij een prestigieus paardenspringtoernooi organiseert, waaraan Samantha's vader gaat deelnemen, stuurt ze Samantha naar huis om er een artikel over te schrijven. Wat Samantha niet weet, is dat haar vader Luke, Samantha's ex-man, heeft ingehuurd als trainer voor het evenement. Nu moet ze zowel haar beëindigde paardenspringcarrière als haar onopgeloste conflicten met Luke onder ogen zien.

"Taking the Reins" gaat helemaal over een vrouw die haar mojo is kwijtgeraakt en die terug moet krijgen. Toen ze haar mojo verloor, gebeurden er in korte tijd veel slechte dingen. Eerst was ze gescheiden, daarna verloor ze haar verlangen om competitief met paarden te springen, wat er vervolgens toe leidde dat ze het respect van haar vader verloor, daarna verliet ze haar geboorteplaats om een ​​journalistieke carrière in de stad na te streven, enzovoort. Klinkt bekend?

Dus eigenlijk hebben we het recept voor hetzelfde verhaal dat al honderd keer door Hallmark is verteld. Wat is er uniek aan deze film? Er zijn goede paardenbeelden, wat spring- en levend op een grote demografisch rijke familieboerderij van 1 procent, soort dingen. Deze keer gaat het over haar bezoek aan huis en het opnieuw aanwakkeren van de oude passie met haar ex-man. Het is niet bijzonder realistisch, maar het gebeurt in het echte leven maar zelden. Ik heb ooit een ex terug genomen en dat was echt geen succes...Dus komt er een vervolg zodat we de echtscheiding kunnen zien ?

De ondersteunende cast is allemaal fantastisch in hun rol, dus dat is een groot pluspunt. Anders laat deze film een ​​gat in de muur van Hallmark-formaat achter, omdat hij aan goede beoordelingen ontsnapt.
Tis een film wat over paarden gaat, maar echte mooie beelden krijg je er niet van. Jammer.
Voor de rest wel een film waar je je tijd mee kunt verdoen....

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final