Fear the Walking Dead (TV Series 2015–2023)


 Spin-off-serie van The Walking Dead die de begingebeurtenissen van de zombie-apocalyps aan de westkust uitbeeldt in hetzelfde tijdsbestek waarin de stad Atlanta werd aangevallen, terwijl Rick in coma lag in het plaatselijke ziekenhuis. Het laat zien hoe de soort al volledig van kracht was in het zuiden, terwijl deze in Californië nog maar net begint.

Nou, ze slaagden erin de originele serie te vernietigen en voort te slepen. Toen FTWD net als TWD begon, waren de eerste jaren goed geschreven en waren het acteerwerk en de personages meeslepend.

Het verbaast me hoeveel de studio deze serie zo hard de grond in heeft gewerkt. Het eerste seizoen verliep traag en kende een heleboel gebreken, maar het was levendig en kleurrijk. De personages werden gevestigd, het publiek kende de bedreigingen in het TWD-universum al en op de een of andere manier kon deze serie nog steeds een iets andere kijk geven, waardoor toch spanning en mysterie werd opgebouwd. Het tweede seizoen was een leuke rit met meer intensiteit. Onze personages zijn samen, de mysteries zijn er nog steeds, hoe zullen ze het redden, wat zullen ze doen? Het derde seizoen voelde alsof we wat stoom op gang hadden. 3 goede seizoenen en dan valt de serie regelrecht van een klif. Ik heb er niet eens een hekel aan om personages uit TWD mee te nemen, maar om het te doen zoals zij deden.. 
De serie had moeten stoppen na seizoen 3, want daarna werd het gewoon uitgekauwd en de verhaallijnen steeds slechter, zelfs de finale was ongeloofwaardig.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final