Encaustic Art dagkaart


Werk, ideeën en vakmanschap. Leer alles, alles wat los en vast zit, alles wat je wil weten, alles wat je wil ondervinden. Dat kan op vele manieren: seminars, bij- of nascholing, maar ook in de praktijk, onze eigen praktijk van alledag, als stagiaire, want iedere dag leren we, ieder moment is een les, een aansporing om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen teneinde je beter staande te kunnen houden. Dit geeft aan dat het een goed moment is om van baan of instelling te veranderen. Neem niet alles klakkeloos aan, maar doe eigen onderzoek. De Wet van Aantrekking geeft je energie terug in de vorm van voorspoed.
De Dromer vind het ook tijd voor een nieuwe start. De eerste stap om welke droom dan ook te realiseren is er rotsvast in te geloven. Niet zo van: "het zou leuk zijn als.....", maar met hart en ziel ervan overtuigd zijn dat je dat gaat waarmaken!!
Je dromen zijn je met een reden gegeven. Geloof in jezelf!! Laat je angsten los en volg je hartverlangen. Wanneer we onze plannen delen met anderen krijg je steun en vergroot dit de inzet om door te gaan. Hoop en verwachting helpt ons onze plannen te realiseren. Soms met enig risico.
Hou vol en help anderen waar je kan, waardoor je zelf kan groeien.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final