Geliefde zelf op weg naar je tweelingvlam


Geliefde zelf op weg naar je tweelingvlam

Velen van jullie hebben huwelijksverhoudingen als verwoestend ervaren, die meer stress en teleurstelling met zich meebrengen dan vreugde en blijvend De reden is dat stressvolle relaties gebaseerd zijn op dualiteit in plaats van op de eenheid van goddelijke Liefde. Tenzij een relatie gebaseerd is op eenheid, kan het nooit het verlangen van het hart dat je zo diep voelt vervullen.

Nou, mijn vrienden, laat me jullie een beetje de les lezen. Als bewaker van de Ongevoede Vlam van Liefde, heb ik jullie relaties al heel lang geobserveerd. Voor degenen onder jullie die op zoek zijn naar je geliefde ergens buiten jezelf, laat me zeggen dat dit niet de manier is waarop het zal gebeuren. Je geliefde is ook een deel van jou. Hij of zij heeft misschien een lichaam in de buitenwereld, maar je tweelingvlam ontmoeten als je nog niet helemaal klaar is voor die ontgroening is een beetje lastig. Het is niet vaak in je belang omdat de ervaring van de derde dimensie niet altijd compatibiliteit van karakter en geest biedt, tenzij beide partijen hetzelfde niveau van paraatheid en evolutie hebben bereikt. Luister hier eens goed naar.

Zoek eerst naar de liefde waar je naar verlangt in jezelf, in elke cel en elektron van je hart en ziel. Begin eerst met het ontwikkelen van een relatie in eenheidsbewustzijn in jezelf. Het is er allemaal wachtend op je aandacht. Je goddelijke tegenhanger leeft in jou. De relatie die je zoekt is niets meer dan de weerspiegeling van je directe relatie met je eigen goddelijke Zelf.

Wanneer je leert om van jezelf te houden in elk aspect van je essentie, elk aspect van je goddelijke ervaring, dan wordt die goddelijke liefde voor jezelf de heerser van je hart en leven en zul je nergens anders meer kijken . . Je zult weten dat je het gevonden hebt en het zal niet echt uitmaken in welke vorm het aanneemt. Je hart zal vol en volledig tevreden voelen.

In dat stadium van ontwikkeling in je spirituele leven zal de spiegel of weerspiegeling van perfecte liefde voor jezelf zich voelbaar in je leven manifesteren. Dit is goddelijke wet en kan je niet teleurstellen. Als het zich niet in je leven heeft gemanifesteerd, ben je er niet klaar voor of op de innerlijke vlakken heb je gekozen om te wachten. Het zal verschijnen in goddelijke timing, en elke wachtperiode zal er niet toe doen omdat je je in je hart zult hebben verenigd met het object van je verlangen en je liefde. Als je eenmaal deze staat van goddelijke liefde in je hart hebt bereikt, kan niets van je worden onthouden, zelfs je tweelingvlam niet.

In de naam van goddelijke liefde, mag ik voorstellen dat je gaat zoeken naar je geliefde in jezelf. Dit is de snelste manier om verenigd te worden met je tweelingvlam. Je hoeft geen advertenties in de krant te zetten of een single club te bezoeken. Hij of zij zal letterlijk in je schoot vallen; je zult het niet kunnen vermijden.

( Uit Telos Boek 1 van Aurelia)
Kunstenaar Onbekend

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final