Een prachtige Ziel


𝐸𝐸𝑁 𝑃𝑅𝐴𝐢𝐻𝑇𝐼𝐺𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿
'Een prachtige Ziel, heeft lief zonder voorwaarden. Praat zonder slechte intenties. Geeft zonder reden, en het belangrijkste van alles, geeft om mensen zonder enige verwachting.'
De schoonheid van een mens zit niet in het uiterlijke vertoon. Echte schoonheid zit van binnen. Je kunt nog zo mooi zijn als je in de spiegel kijkt, maar als je kijkt door de ogen van jouw Ziel en je weet van jezelf dat je niet zuiver bent in jouw intenties, dan blijft er van die schoonheid niets meer over.
Wees iemand die altijd handelt vanuit Liefde. Geef om de mensen in jouw omgeving. Niet om iets terug te ontvangen, maar gewoon, omdat je van hen houdt. Vanuit Liefde gezien, ben je een prachtige Ziel, die altijd vanuit zuiverheid en puurheid iets of iemand benadert. Zorg ervoor dat je jezelf in de ogen kunt blijven aankijken. Dan verloochen je jezelf niet en blijft jouw pure Zijn intact.
We zijn allemaal wezens van Licht. Onze Ziel is Liefde! Laten we dan ook vanuit die Liefde en dat Licht onze paden laten kruisen, zodat de verbinding tussen elkaar wordt aangegaan en bestendigd. Dan zal de beloning groot zijn! Want zonder Liefde gaat de verbinding verloren en sta je zielsalleen in jouw proces. Geef om elkaar, zie de schoonheid van eenieder en verlies jouw prachtige eigenheid niet!
Liefs,
© 𝑆𝐢𝐻𝑅𝐼𝐽𝐹𝑆𝐸𝐿𝑆 π‘‰π΄π‘π‘ˆπΌπ‘‡ 𝐷𝐸 𝑍𝐼𝐸𝐿

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final