55


55
Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons doormiddel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen. Als je merkt dat je vaak nummer 55 ziet wanneer je bijvoorbeeeld kijkt hoe laat het is (bv. 11:55 of 14:55) en je vraagt je af of er een verborgen boodschap achter zit, dan klopt je intuïtie.

In Numerologie is één van de meest voorkomende Meestergetallen die mensen overal zien nummer 55.

Het getal 55 is een Meestergetal wat betekent dat het resoneert bij een extreem hoge trilling.

Als je engelennummer 55 ziet opkomen in je beleving is het een teken dat er belangrijke levens veranderingen aan komen.

Vanwege de aard van dit nummer kan je er zeker van zijn dat deze veranderingen zeer positief zullen zijn, wat resulteert in een gunstig nieuw begin.

Meestergetal 55 kan dus worden gezien als een teken dat het tijd is om dingen en situaties los te laten die je niet langer meer van dienst zijn, het toestaan van de veranderingen die zich manifesteren zullen een nieuwe fase in je leven inluiden.

Laat oude twijfels, angsten en vermeende obstakels los en kijk uit naar prachtige nieuwe kansen.

Zoals altijd kan je er op vertrouwen dat je engelen er zullen zijn om je te begeleiding en inspiratie te geven die je nodig hebt om door de komende veranderingen te navigeren zodat je er je grootste voordeel mee kan doen.

Meestergetal 55 krijgt de betekenis van een verdubbeling van de vibrationele essentie van het getal 5. Wanneer de energie van een bepaald nummer wordt verdubbeld verhoogt het die energie met een factor twee.

De energie van het getal 5 is avontuurlijk, zeer veelzijdig en geschikt voor elke uitdaging die het leven brengt.

Nummer 55 draagt de trillingen van avontuur en veelzijdigheid, nieuwsgierigheid, uitdagingen, levenslessen door ervaring, gunstige kansen, idealisme en activiteit, maken van positieve levens keuzes en belangrijke veranderingen.

Meestergetal 55 vertelt je om een positieve houding te houden, betreffende het nieuwe wat je leven binnen komt, houd een open mind wat betreft de mogelijkheden die aan je voorgelegd worden.

Deze wijzigingen komen zodat je vrij kunt zijn van oude beperkingen en blokkades en als een spiritueel wezen verder gaan met je zielemissie en levensdoel.

Wees blij als je nummer 55 blijft zien, omdat het grote kansen vertegenwoordigd. Dit nummer wordt aan je getoond omdat je engelen je willen waarschuwen voor een belangrijke verandering in je leven. Of het nu een nieuwe baan is, een buitenlandse reis, verandering van werk, verhuizen naar een betere woonsituatie of een nieuwe zakelijke kans, engelennummer 55 symboliseert een periode van overgang en groei. Het geeft een aangename levensverandering aan. Het is een teken van transformatie en van spannende avonturen en plezierige bezigheden.

Wanneer je engelennummer 55 ziet, wees klaar voor grote veranderingen die zullen gebeuren. Wen aan de veranderingen en sta open voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Nummer 55 verzoekt je niet alleen om veranderingen te verwachten maar ook om ze te verwelkomen. Er zijn mensen die niet willen veranderen, maar het is belangrijk voor je als je los wilt breken van de ketens en het oude laten gaan. Verandering is belangrijk als je opnieuw wilt beginnen voor het maken van nieuwe herinneringen. Het is tijd om de dingen los te laten die tot het verleden behoren die je ervan weerhouden om achter je levensdoel aan te gaan. Engelennummer 55, net als engelennummer 555, wil dat je stopt in het verleden te leven en te beginnen om in het NU te leven. Het wil dat je vooruit kijkt naar de toekomst.

Je engelen willen dat je weet dat het tijd is om op een manier te gaan leven waardoor je enorm gelukkig en geïnspireerd wordt. Het leven is te kort om ellendig of ongelukkig te zijn. Als je 55 blijft zien, sturen je engelen je de boodschap dat je voor aan kan staan om deze veranderingen te ontvangen, of je kunt een toeschouwer zijn en zien hoe de mogelijkheden je voorbij gaan. Het één of het ander, er zal strijd zijn, maar er zal ook veel groei en transformatie zijn. Raak niet in paniek als je merkt dat je worstelt om bij jezelf te blijven. Vindt troost bij je beschermengelen en de spirituele wereld. Zij zullen niet van je zijde wijken. En wat je ook tegen komt, verwelkom en accepteer deze veranderingen omdat zij je een betere en sterkere persoon zullen maken, dit is het beste wat je jezelf kan geven. Vertrouw gewoon het proces en weet zeker dat alles op zijn plaats zal vallen.

Laat je leven zijn koers zoeken en sta jezelf toe om mee te gaan met de stroom. Je zal een andere en spannende richting in je leven vinden. Veranderingen zijn mogelijk niet altijd de makkelijkste weg en je kunt niet altijd weten welke weg te kiezen. Als je vrij breekt van de ketenen van het verleden en je richt je focus op de spirituele wereld, alleen dan kan je het pad dat is aangelgd voor je echt begrijpen.

Engelennummer 55 is een indicatie dat positieve veranderingen eerdaags kunnen gebeuren. Zij brengen je dichter naar je zieledoel en zegen je met overvloed, liefde en energie. De engelen willen je met engelennummer 55 verzekeren dat er niets is om te vrezen of zorgen over te maken.

Je hoeft alleen te weten dat ze op elk moment kunnen gebeuren, zodat je je hoofd helder kunt maken en focus alleen op positieve gedachten. Vergeet niet dat je gedachten erg krachtig zijn en ze kunnen manifesteren in je leven als je ze echt wilt. Houd je focus op je bedoelingen en verhoog je energie en trillingen. De veranderingen die gebeuren zullen positief en belonend zijn, laat het gewoon gebeuren.

Als je iets groots wilt laten gebeuren, moet je iets doen om dat mogelijk te maken. Praat met je hogere zelf, mediteer er over en vraag hulp aan je engelen. Er zijn sommige dingen in het leven waar je geen controle over hebt, maar de engelen wel. Aarzel niet om hun hulp te vragen, vooral wanneer je het gevoel hebt overweldigd te zijn door een bepaalde situatie. Je bent meer dan geschikt om deze veranderingen aan te kunnen, dus laat je niet in de war brengen. Weet dat ze een deel van het leven zijn, een onderdeel van het opgroeien. Als dingen nooit veranderen, zal je nooit in staat zijn om je beste leven te vinden. Je zal nooit uitgroeien tot iemand die je zou moeten worden.

Vertrouw in het proces en hoop voor het beste. Blijf positief en laat alle negativiteit los en laat positiviteit in je leven komen.

Bron ; helderziende- paragnosten.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final