Encaustic Art dagkaart


Geen getreuzel meer, al kent vrijwel elke beslissing voor- en nadelen. De situatie waarin jij je nu bevindt vraagt om een beslissing van jou, en blijven aarzelen is simpelweg geen optie meer. Maar..... wat nu te kiezen, te beslissen, er is een overvloed aan mogelijkheden. Begin met het scheiden van dromen en illusies van de werkelijkheid, van jouw werkelijkheid. Verdeel je krachten niet langer en focus jezelf op jouw doel. Erkennen dat je een keuze hebt is een geweldig besef van je persoonlijke kracht. Maar het betekent ook dat jijzelf verantwoordelijk bent voor de uitkomsten van je keuzes.
Lot, karma, de balans wordt opgemaakt. Oorzaak en gevolg. Je oogst wat je zaait en dat is zeker rechtvaardig. Het is heel belangrijk om achter je principes te blijven staan. Vertrouw erop dat je denkbeelden en intuïtie correct zijnen op den duur zal dat voor iedereen duidelijk zijn. Sta niet toe dat anderen jouw overtuigingen of prioriteiten uit je hoofd praten.
Je krijg je doelen steeds helderder voor ogen. Wees onpartijdig en objectief wanneer je besluiten moet nemen waar andere mensen bij betrokken zijn. Maar bedenk dak objectiviteit altijd moet worden gecompenseerd door compassie!!
Een kaart van genezing, een kaart van Gidsen. Maar ook van matiging en zelfbeheersing. Een periode van volledigheid, van harmonie. Stel jezelf open voor toegeeflijkheid en samenwerking. Stel jezelf open voor unieke ideeën die samen onverwachte en opwindende resultaten kunnen geven. Je hoeft het niet allen te doen, je hoeft de last niet alleen te dragen. Ieders inbreng telt mee voor de volmaakte oplossing en komen alle bijdragen te samen in een win-winoplossing waarbij iedereen zich goed voelt. Het is ook tijd om even pauze te nemen en diep adem te halen. Ga de natuur in, doe wat je leuk vind, voor zover dat mogelijk is. Laat je energie stromen. Je hebt alle mogelijkheden binnenin je.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final