Zwaarden Vijf


ZWAARDEN VIJF

Als je Zwaarden Vijf trekt dan is het goed mogelijk dat je je helemaal niet positief voelt. Het lijkt erop dat er nogal wat dingen gaande zijn in je leven waar je niet gelukkig mee bent. Mogelijk zijn er ook mensen in je omgeving die de dingen op zo’n manier aanpakken dat je er nerveus van wordt.

Alhoewel het belangrijk is dat je deze gevoelens onderkent en dat je ze probeert aan te pakken, is het op dit moment waarschijnlijk het slimste om even geen confrontaties aan te gaan. Je bent tegenwoordig niet de meest redelijke persoon en als je mensen op hun gedrag aanspreekt is het mogelijk dat je brokken maakt die niet gauw gelijmd kunnen worden.

Als je iemand ergens op wil aanspreken, haal dan eerst diep adem en tel tot 10, en dan nog eens. Denk er goed en diep over na en voer dat gesprek enkel en alleen als je zeker bent dat het onvermijdelijk is.

Relaties en liefde

Deze kaart vertelt je dat er in je relatie belangrijke knelpunten zijn die aangepakt moeten worden. Het is mogelijk dat je partner op zo’n manier over je grenzen heengaat dat je het niet meer kan accepteren. Hierdoor komen er bij jou misschien bepaalde negatieve gevoelens boven zoals boosheid, tegenzin, mogelijk zelfs een behoefte om wraak te nemen.

Probeer je te concentreren op de problemen zelf en vraag je af wat nu de knelpunten zijn. Als je die eenmaal duidelijk hebt, kan je de volgende stap zetten en met je partner gaan praten. Het is best mogelijk dat je deze problemen samen kan oplossen.

Als je op dit moment single bent, dan is het waarschijnlijk niet de juiste tijd om iemand te vinden. Je voelt je nu immers gefrustreerd en misschien zelfs boos omdat je alleen bent.

Pak deze gevoelens eerst aan, verwerk ze, geef ze een plek. Pas als je beter in je vel zit, als je jezelf en je situatie kan aanvaarden, pas dan is de tijd gekomen om op zoek te gaan naar een partner.

Werk en carriĆØre

Zwaarden Vijf wijst je erop dat je niet gelukkig bent in je werksituatie, misschien ben je zelfs behoorlijk gefrustreerd. De dingen verlopen helemaal niet zoals jij het liefst zou willen.

Misschien is het nu het juiste moment om er even bij stil te staan welke rol jij speelt in deze situatie. Misschien sijpelt je frustratie wel door in de commentaren die je geeft, mogelijk ben je op dit ogenblik iets te bevooroordeeld om echt helder en objectief te denken.

Voor je de eerste stap zet in de richting van een conflict, is het misschien verstandig om te bedenken dat er in deze situatie waarschijnlijk geen winnaars zullen zijn, iedereen zal er iets bij inschieten.

Pak je negatieve gevoelens aan, probeer ze te verwerken en los te laten. Eens je dat gedaan hebt, zal je merken dat je opnieuw opbouwend kan gaan denken.

Spiritualiteit

Deze kaart vertelt je dat je op dit moment misschien wat te zelfverzekerd bent. Je bent ervan overtuigd dat jouw spirituele weg, je ontdekkingen en de antwoorden die je gevonden hebt de enige juiste zijn.

Misschien probeer je zelfs de mensen om je heen ervan te overtuigen dat ze fout zitten en dat jij de goede kant aan het opgaan bent.

Denk eraan dat wat past voor jou misschien niet past voor anderen, we zijn immers allemaal uniek en hebben daarom ook unieke antwoorden en inzichten.

Wees blij dat jij je antwoorden gevonden hebt en geef anderen de ruimte om die van hen te vinden.

Het is ook mogelijk dat je tegenwoordig het gevoel hebt dat je geen voeling meer hebt met de spirituele inzichten die zo lang heel belangrijk voor je waren.

Dit kan je erg onzeker maken, je uit balans halen. Probeer ernaar te kijken als een uitdaging: trek erop uit en zoek nieuwe antwoorden en inzichten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final