Engelen Boodschap


 Een fase of levenscyclus loopt ten einde en een nieuwe begint. Je staat op het punt een "niveau omhoog" te gaan. Er vindt een natuurlijke transitie en transformatie plaats en een nieuw begin wacht op iedereen die het verleden heeft losgelaten. Je zou een gevoel van vernieuwing en verbinding met de geestelijke wereld moeten opmerken, en een groter gevoel van emotionele vervulling.

Vertrouw erop dat dit een tijd van voltooiing en prestatie is, aangezien de engelen erkennen dat je sterker en wijzer bent en absoluut het vertrouwen hebt om verder te gaan naar een meer vervullend leven. Als u doelen stelt, kunt u positieve resultaten verwachten. Je trekt momenteel ook meer onvoorwaardelijke liefde aan. Spirit moedigt je aan om een ​​wens te doen, omdat je je verlangens snel manifesteert. Sluit je ogen en stel je voor dat het al heeft plaatsgevonden. Hoe voelt het? Houd dat gevoel vast!

Je wordt volledig beschermd door de Spirituele Rijken terwijl je je aanpast aan de veranderingen en energieverschuivingen die plaatsvinden. Verwacht nieuwe kansen en mogelijkheden op alle gebieden van je leven!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final