Fluisteringen van Lord Ganesha


 ~ OVERGAVE ~


In de slaaptoestand schieten manifestaties wortel.

Hier is een kans op rust en herstel na de uitdagingen en verschillende lessen die de laatste tijd op je afkomen. Ganesha biedt je de mogelijkheid om je terug te trekken in een rustige omgeving om je energie aan te vullen en je kalmte te herwinnen.

Het is nodig om je energie te stabiliseren en te erkennen dat je in een stressvolle tijd zit. Korte perioden van rust zullen u in staat stellen uw energieniveau en concentratie te verbeteren, en tevens meer vrede in uw hart te brengen. Dit zorgt ervoor dat je opnieuw kunt beginnen. Hoe groot de taak waarmee u ook bezig bent, ook is, tijden van herstel, inclusief een goede nachtrust, zijn belangrijk om het lichaam te genezen en uw geest weer positiviteit te geven.

Ongeacht waar u mee te maken krijgt, herinnert Ganesha u er vriendelijk aan om deze uitdaging een tijdje op te geven. U kunt de tijd voor uzelf nemen, wetende dat wanneer u er klaar voor bent, de taak voor u klaar zal staan. Als u een beslissing probeert te nemen of iets wilt veranderen, is dit misschien niet het beste moment. Gun jezelf een broodnodige pauze en beslis zodra je een helderder hoofd hebt.

~Fluisteringen van Lord Ganesha~

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final