Bloemen Boodschap


Waarom voel je de drang om een bepaald probleem op te willen lossen? Je hebt voortdurend het terugkerende verlangen naar erkenning. Het is een gevoel, dat je gemoed ingrijpend beïnvloedt. Het staat in relatie tot ervaringen uit je jeugd. Jezelf afvlakken maakt je zachte Hart doof. Je ontzegt daarmee de gelegenheid om in contact te blijven met je gevoelens. Je ervaart een barrière, die je belet om je over te geven aan de situatie.

Je hebt je zolang in allerlei bochten gewrongen om de ander te behagen. Dat ligt achter je. De afhankelijkheid maakt, dat je soms moeite hebt om echt gelukkig te zijn met Jezelf. Bewaak, dat alles wat nu passeert geen negatief effect heeft op je gevoel van Eigenwaarde. Neem tijd om Jezelf te onderzoeken. Elk mens kent uitdagingen en onzekerheden. Durf nee te zeggen als de ander je Energie opeist. Wees liefdevol naar Jezelf. Je hebt je Kindpijn nog niet in alle facetten geheeld.

Vraag het Universum om alle gevoelens die je ontwrichten, los te laten. Herinner de onbezonnenheid van vroeger. Lief Kind, laat je blijdschap en verwondering vrij stralen. Bevestig je Innerlijke Kind, dat er voor haar gezorgd wordt. Behandel anderen zoals jij behandeld wilt worden. Wat je uitstraalt komt bij je terug. Inventariseer of je integer handelt. Als anderen je visie niet delen, betekent dat niet dat je je Weg niet moet vervolgen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final