Wonderen


 ~~~~~~ Wonderen ~~~~~~

Jullie gebeden zijn ontvangen en er is al sprake van een wonderbaarlijke uitkomst. De eenhoorns nodigen je uit om te ontspannen en plezier te hebben terwijl je wacht tot je zegen fysieke vorm aanneemt. Ze herinneren je eraan dat jij het wonder bent dat je zoekt, en dat alles wat je verlangt al in je zit en één is met jou.

Er is geen verlangen dat te groot of te wonderbaarlijk voor je is om samen met het Universum te creëren, en omdat het Goddelijke buiten de tijd opereert, kan alles in een oogwenk gebeuren als je het toelaat. Maak ruimte voor wonderen door de overtuiging los te laten dat iemand of iets in de fysieke wereld de bron is van het goede in je leven. Plaats in plaats daarvan je volledige focus op het Goddelijke als je oneindige, onwrikbare, onbegrensde Bron, en laat de vreugde en dankbaarheid van die waarheid poorten naar overvloed openen.

De eenhoorns herinneren je er ook aan dat het wonder waar je om vraagt ​​misschien niet in de vorm komt die je verwacht. Het antwoord op uw gebeden kan in een reeks stapstenen komen, en sommige zijn misschien niet meteen logisch of lijken verband te houden met uw verzoek. Blijf open voor uw begeleiding, volg uw intuïtie, onderneem gerichte actie en geef uw verwachtingen over wat, hoe en wanneer uw wonder zal plaatsvinden op.

Laat het Goddelijke de details afhandelen en laat je zien dat 'onmogelijk' eigenlijk gemakkelijk kan zijn als je je overgeeft, een stap opzij doet en de magie van het Universum vertrouwt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final