Bloemen Boodschap


 Wanneer je problemen uit vorige levens probeert op te lossen en merkt dat het simpelweg niet werkt om ze los te laten, kun je de meditatie gebruiken (welke ik zo meteen in een nieuwe topic plaats) voor patronen uit vorige levens.

Het kan ook zijn dat je meer ophelderingswerk moet doen op het vorige niveau (het niveau van het Zelf) voordat je problemen uit vorige levens kunt oplossen.
De meeste mensen zijn nogal rommelige spirituele wezens met patronen op verschillende niveaus van geconditioneerde werkelijkheid.
Sommige vraagstukken uit een vorig leven zijn niet op te lossen omdat de oorsprong in nog diepere lagen ligt.
Je gaat dan van laag naar laag terwijl restanten van energie en patronen in de voorgaande lagen blijven.
Je gaat dan heen en weer tussen de lagen totdat je bij de oorsprong van je problemen komt.
Wanneer je bij de laag bent aangekomen waar het probleem is ontstaan ​​en deze opruimt, ruim je ook meteen de meer oppervlakkige lagen op.
Dit betekent dat als je een probleem hebt dat zowel in een vorig leven als in je huidige Zelf opduikt in de vorm van geblokkeerde energie, je misschien helemaal naar de zevende laag van geconditioneerde realiteit (de karmische laag) moet gaan om het op te lossen.
Het zou heel mooi zijn als we netjes van laag naar laag van de geconditioneerde werkelijkheid zouden kunnen gaan, maar dat is nooit het geval.
We moeten altijd door alle lagen heen om patronen te doorbreken en blokkades op te ruimen, ook als we wakker zijn.
Hoe meer we ontwaakt zijn, hoe beter we patronen en blokkades op een dieper niveau kunnen zien en begrijpen, en hoe beter we in staat zijn om om ze schoon te maken.
Als we bereid zijn om terug te kijken op het spirituele pad dat we tot nu toe hebben bewandeld, kunnen we ons blijven ontwikkelen en steeds verder ontwaken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final