KENMERKEN VAN EEN LICHTWEZEN


KENMERKEN VAN EEN LICHTWEZEN:

1- Vroeg in hun leven voelen ze dat ze anders zijn. Ze voelen zich vaak geïsoleerd van anderen, eenzaam en niet begrepen, en zullen hun eigen weg in het leven moeten vinden.

2- Ze hebben problemen om zich op hun gemak te voelen binnen traditionele werken en/of organisatiestructuren. Lichtwezens zijn van nature anti-autoritair, wat betekent dat ze van nature weerstand bieden aan beslissingen of waarden die alleen gebaseerd zijn op macht of hiërarchie. Deze eigenschap is aanwezig, zelfs als ze verlegen en beschamend lijken. Dit is verbonden met de ware essentie van je missie hier op aarde.

3- Lichtwezens worden aangetrokken om mensen te helpen, als therapeut, wegwijzer, leraar of als Meester. Dit kunnen psychologen, genezers, gidsen, vrijwilligers etc. zijn. Ook als je beroep niet direct gerelateerd is aan het helpen van mensen, is je intentie om bij te dragen aan het hoogste welzijn van de mensheid duidelijk aanwezig.

4- Uw visie op het leven wordt genuanceerd door een spiritueel gevoel en inzicht van hoe alle dingen met elkaar verband houden. Ze dragen bewust of onbewust herinneringen met zich mee binnen niet-aardse lichtsferen, ze kunnen -af en toe- verlangen naar deze kosmische sferen en voelen zich een vreemdeling op aarde.

5- Ze eren en respecteren het leven diep, wat zich vaak manifesteert als een hobby voor dieren en een zorg voor het milieu. De vernietiging van delen van het dieren- of plantenrijk op aarde door toedoen van de mens roept bij hen diepe gevoelens van verlies en kwelling op.

6- Ze zijn aardig, gevoelig wijs en empathisch. Ze kunnen zich ongemakkelijk voelen bij manipulatief en agressief gedrag.
Ze kunnen afgeleid, naïef of zeer idealistisch zijn en gemakkelijk gevoelens en humor (negatief of positief) van de mensen om hen heen vangen. Hierdoor kunnen ze onderscheid maken tussen hun eigen gevoelens en die van anderen. Ze hebben momenten van eenzaamheid nodig om contact te maken met zichzelf in hen eigen bubble en met moeder aarde, en zijn altijd in harmonie met het hogere universele geweten

7- Ze hebben vele levens op aarde geleefd waarin ze diep betrokken waren bij spiritualiteit. Ze waren in overweldigende aantallen aanwezig in de oude religieuze orden van hun verleden, zoals monniken, nonnen, kluizenaars, paranormaal begaafden, magiërs, sjamanen, priesters, enz. Zij waren degenen die een brug sloegen tussen het zichtbare en het onzichtbare, tussen de dagelijkse context van aards en buitenaards leven, dat zich aansluit bij de hogere plannen en het spirituele rijk van het universum.

Voor het vervullen van deze rol werden ze vaak afgewezen en vervolgd. Velen van u werden veroordeeld voor de gaven die u bezat.

Daarom strijden wezens van licht nu niet langer met schilden en zwaarden, maar met wijsheid compassie, begrip en liefde.

Aan alle Wezens van Licht..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final