Lees dit langzaam


Lees dit langzaam

Er gebeurt op dit moment een enorme positieve verandering op de planeet. Deze wijziging komt niet in het nieuws en is niet viraal gegaan. En als je er niet naar op zoek bent, merk je niet eens dat het gebeurt.
Deze verandering vindt stilletjes plaats in de harten van de mensheid. Mensen realiseren zich dat we datgene worden waar we onze aandacht op richten. En we beïnvloeden deze realiteit op basis van wie we worden. Mensen realiseren zich dus dat 'vechten' zinloos is en dat het zinloos is om je op de chaos te concentreren.
Integendeel, mensen zijn stilletjes gefocust op het creëren van hun versie van de hemel op aarde. Ze genezen zichzelf en richten zich op het creëren van meer schoonheid. Mensen hebben zich gerealiseerd dat het ontwaken voor hun eigen diversiteit hen beschermt tegen manipulatie en hen in staat stelt de verandering te worden die ze willen zien.
Het verspreidt zich door landen, maar het is moeilijk op te merken.
De kracht ervan neemt echter in aantal toe. Geen kracht in cijfers om te „vechten”. Vechten leidt alleen maar tot meer gevechten. Het is kracht in cijfers om zo'n mooie wereld te creëren dat het voor anderen vanzelfsprekend is om mee te doen. Tot het punt waarop ze op een dag oorlog zullen voeren en niemand zal komen.
De frequentie van oorlog, hebzucht en manipulatie zal niet langer kunnen bestaan in een realiteit vol soevereine, wakkere wezens die verbonden zijn met hun diversiteit.
~ @sarahzula

Kunst| door Emily Kell

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final