3 Kaartlegging


"Twee van Pentakels", "Acht van Staven" en "Negen van Zwaarden".

Balans, wie wil dat nou niet. Manoeuvreren over woelige baren. Het in balans houden van je activiteiten. Ook balans tussen inkomsten en uitgaven in de ruimste zin. Zoeken naar evenwicht tussen de vele mogelijkheden en vaardigheden. Jazeker, ook jouw vaardigheden doen hier voor een groot aandeel in mee. Je moet er immers voor zogen dat jij stuurt, dat jij aan het roer staat, en dat jij bepaalt!!
Zo probeer je jouw harmonie te bereiken. Mocht het niet direct lukken, last hebben van wat "kinderziekten" gedurende het proces, geef dan niet op, ook al ben je nog wat onzeker, wat wiebelig over de uitkomst.

Dan boek je vooruitgang en bereik je het punt dat alles op één lijn komt te liggen, dat het allemaal veel duidelijker voor je wordt. Dat zich nieuwe ontwikkelingen aandienen, ook in oude zaken.
Door het vernieuwde inzicht kunnen er goede besluiten worden genomen, krijg je nieuwe ideeën, ontvang je betere ingevingen en durf je deze ook te volgen. En wie weet is het tijd voor andere, nieuwe activiteiten.

Je moet er echter niet van wakker gaan liggen, ook al mag je best eens overdenken van al wat er is gebeurd en wat en waar het je bracht. Vooral geen zelfbeschuldiging, te grote bezorgdheid.
Nee, gezien het voorgaande het is meer worstelen om het licht te kunnen zien en wakker te worden uit de nachtmerrie. En dat hebben we nodig om eindelijk die andere, nieuwe activiteiten, ideeën en ontwikkelingen te krijgen en de onzekerheid en onbalans achter ons te laten.

WORDT WAKKER !!

En mensen, niet te somber hè, dat kost veel te veel energie.

Mijn spelen is mijn leren!! Het lichtpunt aan het einde van de tunnel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final