Encaustic Art dagkaart


Vergeving en inspiratie is het hoofd thema van deze week, met deze beschermende kaart. Je wordt met raad en daad terzijde gestaan. Waarachtig en serieus. Je wordt je bewuster van het Hogere en van daar uit worden normen en morele waarden bepaald, alhoewel de Koningin van Zwaarden waarschuwt dat het niet ten koste van alles mag gebeuren. Het duidt op spirituele groei en wijsheid en het zoeken naar diepere waarden.
Er kunnen zich heel goed ceremoniƫle aangelegenheden aandienen.
Armoede (tegenslagen) en gebrek (materieel en/of geestelijk) of angst hiervoor. Vooral de angst, zeker nu met Corona. Mede ligt de oorzaak in het gebrek aan geestelijk inzicht. De Priester geeft je nu een positieve impuls, een boost om dit te neutraliseren. Je kunt veel meer vertrouwen op en geloven in jouw eigen talenten. Pas op dat je jezelf niet buiten sluit (in de kou zet) door een negatieve instelling. Verder geeft deze kaart nog een waarschuwing voor bedrog, met geld of in de liefde. Oppassen dus!!
Door de jaren heen heb je wel het een en ander voor je kiezen gehad, groot verdriet gekend (of ken je nog....), het zat niet altijd mee, maar daar heb je je doorheen geslagen en daardoor de nodige ervaring en wijsheid opgedaan. Daardoor kan je anderen heel goed begrijpen en helpen.
Je bent gevoelig en het liefst onafhankelijk, en weet vaak je zin te krijgen, maar wel op een zeer rechtvaardige manier.
Deze week is uitermate geschikt om knopen door te hakken, nu eindelijk die uitgestelde beslissing te nemen, en door je angsten heen te gaan.
Wees alert en optimistisch!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final