Encaustic Art dagkaart


Zomer en winter twee tegengestelde seizoenen. Soms verkeert de mens zelf in zo'n tegengestelde periode. Een periode van wit en zwart, van twijfel en vastberadenheid, van onzeker en vertrouwen.
Het dagelijks leven is soms hectisch, je kunt zomaar afgeleid raken en daardoor de kansen die je worden geboden niet opmerken. Je kunt zo gericht zijn op wat je niet hebt, dat je de geschenken die je wel hebt ontvangen niet eens meer ziet. Je zo te focussen op dat gene wat je wil, dat je niet meer ziet wat je al bereikt hebt.
Het is belangrijk de tijd te nemen om je geest en je hart te verstillen.
Ga de natuur in, maak een lange strandwandeling, geniet van het bos. Stel je open om de geschenken van hemel en aarde te ontvangen en te ervaren. Dan zie je door de bomen ineens het bos weer.
Weet dat tijdens of na deze periode van inkeer (in jezelf verkeren) de tijd aanbreekt dat je, of je nu wilt of niet, vastberaden en doelbewust moet handelen. Je hebt zoveel energie opgedaan dat het gevaar bestaat dat je jezelf voorbij vliegt. Probeer dan even pas op de plaats te maken en je plannen te overdenken.
Geloof sterk in je missie hier op aarde, wat die ook moge zijn. Je bent hier voor en met een doel. Een ervan is het strijden tegen onrechtvaardigheid. Wees bedacht op plotselinge of onverwachte veranderingen.
Na de rust komt de actie!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final