Encaustic Art dagkaart


Opstanding, (weder)geboorte, uitkomst. Maar ook verzoening en ontwaken en vernieuwing.
Tijd voor een nieuw bewustzijnsniveau, je dient wel al je handelingen goed in de gaten te houden want het beïnvloed anderen zeer sterk.
Ontwaken kan ook in de zin van een einde maken aan jouw zelfveroordeling, zelfkritiek, zelfhaat. Vergeef jezelf, bevrijd je van schuldgevoelens en neem afscheid van al het oude wat jou blokkeert en belemmert . Stop met oordelen, zeker wanneer het ongevraagd is. Daardoor wordt je vrijer en veel minder beperkt. Je bewustzijn ontwikkelt zich en je reikt uit naar andere (universele) verbindingen.
Drie van Bekers (genezingskaart) geven richting aan het voorgaande. Emotie, overwinning, vrijheid en genezing. Deze kaart geeft je alle reden om vreugdevol en met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien, zeker wanneer je van veel belemmerende factoren verlost bent. Weet dat je er niet alleen voor staat, samen kun je veel meer aan en krijg je veel meer inspiratie en vind je jouw optimisme en vrolijkheid helemaal terug.
Vind jóúw schat aan het einde van jóúw regenboog. Naast deze kaart had ik ook raider white erbij gelegd , neem mee wat voor jou van toepassing is en anders laat het los...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final