Encaustic Art dagkaart


Bescherm wat je hebt bereikt, waakzaam voor verborgen tegenwerkende krachten. Je bent ver gekomen, hebt al het een en ander bereikt, en staat klaar dit te verdedigen. Even een adempauze, even geen strijd, je krachten weer opdoen. Deze tijden vergen heel veel van de mens, vele zijn het moe, voelen ongenoegen, zijn gehavend.
Deze kaart staat ook voor beschermende krachten die vrij gaan komen uit jullie eigen reserve, kracht en vastberadenheid.
De Wereld, het lot, het Rad van Fortuin. De krachten die je aanwendt om jezelf te beschermen, kunnen wisselvallig zijn, het resultaat van karma in dit leven. Het ligt aan je eigen opstelling, invulling hoe gunstig het lot je gezind is. Het kan ook een grote kans betekenen, iets waar je ondanks alles enorm blij van wordt. Er hangt verandering in de lucht, de wet van oorzaak en gevolg. Pak deze onverwachte mogelijkheden aan en verander mee.
Het verdedigen van wat je hebt bereikt houdt ook een waarschuwing in. Je energie moet blijven stromen anders treden er ondanks je goede bedoelingen blokkades op en kunnen jouw unieke talenten zich niet verder ontplooien. Blijf je kennis en liefde alsjeblieft delen, voorkom sociale onverschilligheid. Klem niet alles muurvast,
Blijf ook in deze moeilijke tijden zoveel mogelijk "jezelf" en laat je niet van je doel afleiden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final