3 Redenen Om Wierook Te Gebruiken

 3 Redenen Om Wierook Te Gebruiken

Binnen het Boeddhisme, het Hindoeïsme en het Christendom gebruikt men wierook als middel om goed karma te genereren of een alwetende god te behagen. Maar de voordelen van wierook reiken veel verder. Het enige verschil is dat veel religieuze leiders allang wisten wat de kracht van wierook is voordat de wetenschap erachter kwam.

1.MEDITATIE
Bij meditatie draait het om het leegmaken van de geest, terwijl je focust op een enkel, kalmerend element. In een meditatieve toestand, verscherp je de zintuigen, waardoor je de meest subtiele veranderingen oppikt.

2.ONTSPANNING EN SLAAP
Iedereen profiteert van een goede nachtrust of momenten van ontspanning. De moderne technologie probeert deze activiteiten vaak te verstoren. Toch kun je de controle terugkrijgen met wierook. Op dezelfde manier waarop je tijdens meditatie je focus verbetert met geuren, kun je je ook concentreren op het vertragen van je ademhaling en tegelijkertijd je hartslag.

3.HET ZUIVEREN VAN JE WOONRUIMTE
Er gaat niets boven een zuivering van je woonruimte. Of dit nu het opruimen van je kledingkast is, het reorganiseren van je boeken en dvd's of iets drastischer, zoals het opnieuw decoreren van een hele kamer. De sensatie is onbeschrijfelijk. Het gevoel van prestatie in combinatie met de hernieuwde atmosfeer is verfrissend. Tenzij je natuurlijk het belangrijkste aspect mist: de geur in je ruimte.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final