3 Kaartlegging


"Vijf van Bekers", "De Maan" en "De Geliefden".

Verdriet, rouw, verlies. Het waren heftige tijden wanneer we naar het verleden kijken. Wat is er verloren, wat is er voorbij? Sommige raken verbitterd en gefrustreerd. En soms lijkt alles vergankelijk, hopeloos. Er zijn echter alternatieven (bekers) over. Draai je om en zie de mogelijkheden die je nog hebt. Confronteer je innerlijke conflicten, loop daar niet voor weg.

De Maan voegt daar nog een waarschuwing aan toe: laat je niet onderuit halen door andere mensen. Ondanks de onvrede blijf je de waarheid zoeken. Blijf je de werkelijk proberen te scheiden van de illusie. Confronteer niet alleen je innerlijke conflicten maar ook je angsten. Diepe angsten is vaak een teken dat deze overwonnen of meegenomen dienen te worden om verder te komen, om te herstellen.

Diverse invloeden gaan zich combineren tot een druk om een nieuwe richting in te slaan!!

Daarbij komen veel emoties, veel gevoelens vrij. De nieuwe richting ben je vrij om zelf te kiezen. Soms is kiezen niet makkelijk, vaak zijn er tegenstrijdige zaken die je even lief zijn, maar bij de Geliefden ligt de nadruk van de keuze op de liefde, op het hart, op het licht. Wellicht wordt je enorm geholpen door een goede vriend (vriendin).

Bouw je eigen paradijs, een ander doet het niet!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final