Bomen Boodschap


 Je voelt je af en toe wat teneergeslagen en vermoeid. Het leven is niet bedoeld om te piekeren over later. Het is nooit te laat om een nieuw begin te maken. Dit is dan misschien het einde van een hoofdstuk in je leven. Onthoud, er is nog zoveel meer. Laat controle los. Beweeg mee met de stroming. Je hoeft niet overal bovenop te zitten. Alles wat je meemaakt en ervaart, maakt deel uit van de zoektocht naar Jezelf. Zie elke overwinning. Hoe klein die soms ook lijkt. Het is tijd om de realiteit onder ogen te zien. Je hebt niet gefaald. Een bepaalde situatie was geen haalbare kaart. Je probeert nog steeds de oorzaak te begrijpen. Al het overdenken van het verleden, helpt je niet verder op je Weg. Je hebt aangevoeld, dat het tijd was om het definitief af te sluiten.

Soms lijkt het alsof er niets uit je handen komt. Juist dan is het tijd om diep van binnen te ervaren wat je voelt. Geef je Transformatie tijd. Teveel zware overdenkingen verminderen je Energie. Je hebt de afgelopen periode hard gewerkt aan Jezelf. Na werk komt rust. Geef de speelse natuur, die je altijd al in je hebt weer wat meer de ruimte. Je hebt te lang vanuit de overlevingsstand geleefd. Laat je niet leiden door zorgen over praktische zaken. De oplossing kondigt zich vanzelf aan op het juiste moment. Hoe meer vrede je met Jezelf hebt, hoe meer bevrijd je je voelt. Weet dat deze periode je leven positief verandert. Wees Lief voor Jezelf. Je was er altijd voor iedereen. Zelfs als je het zelf ook moeilijk had. Nu mag je er voor Jezelf zijn. Het is tijd om een stabiele en gezonde basis voor Jezelf te creƫren.

Acceptatie staat voor kracht. Soms is het lastig om Jezelf volledig te accepteren. Alle ervaringen in je leven hebben bijgedragen aan je spirituele ontwikkeling. Slechte ervaringen bestaan niet. Het levert je uiteindelijk altijd iets op. Acceptatie is ook het berusten in het feit, dat iets niet werkt. Je krabbelt heel langzaam weer op. Maak ruimte voor rust en meditatie. Je hebt een emotionele periode achter de rug. Pas je tempo aan. Wees niet te veeleisend naar Jezelf. Door uit te rusten en momenten voor Jezelf te nemen, ontstaat er ruimte in je zachte Hart. Lief Kind, weet hoe bijzonder je bent. Wees trots op wat je hebt bereikt. Blijf consequent voelen wat goed is voor jou. Blijf dichtbij je zachte Hart. Daarin ligt je antwoord geborgen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final