De Hogepriesteres


 DE HOGE PRIESTERES


De Hogepriesteres vraagt je om naar je innerlijke stem te luisteren.Ze vraagt jou om naar je intuïtie te luisteren, want hoe meer jij vertrouwt op je intuïtie, des te meer je intuïtie zal groeien. De Hoge priesteres zal verschijnen als jij er aan toe bent om te luisteren naar de wijsheid van jouw ziel.

Als de Hoge priesteres verschijnt is dit altijd een geweldig teken, want ze vertelt over jouw intuïtie, maar ook over spiritualiteit. Regelmatig verschijnt De Hoge priesteres als jij werkt aan jouw spirituele bewustzijn. De Hoge priesteres ook vaak verschijnt als we er aan herinnert moeten worden dat we naar onze intuïtieve ingevingen moeten luisteren.

De Hoge priesteres vraagt jou om naar binnen te keren en te luisteren naar de zachte fluisteringen die jou helpen op je pad. Jouw intuïtie kan verschijnen als het innerlijke stemmetje dat je vraagt om iets juist wel of juist niet te doen. Juist als je twijfelt over iets, dan hoef je alleen maar naar binnen te keren en naar De Hoge priesteres in jezelf te luisteren.

Soms komt De Hoge priesteres nog duidelijker naar voren als een diepgaand innerlijk weten.
Dit innerlijke weten vertelt je dan iets wat je op dat moment moet weten. Als je ergens onzeker over bent, of wanneer je gevoel en verstand het niet met elkaar eens zijn, luister dan naar de ingevingen van De Hoge priesteres.

De Hoge priesteres zit tussen twee zuilen met een sluier ertussen. Achter die sluier bevind zich het onbewuste, datgene wat we dus niet bewust zien, maar wat er wel is. Alles wat je onbewust weg hebt gestopt zit verstopt achter de sluier waar de Hoge priesteres voor zit.
Denk daarbij aan jouw angsten en ervaringen uit je jeugd, alles wat je niet in jouw bewustzijn kon verdragen. De Hoge priesteres staat ook voor de geheimen van de wereld, zowel licht als donker.

Astrologisch gezien is De Hoge priesteres verbonden met de Maan.In de astrologie is de Maan geen planeet, maar een Licht, net als de Zon. De Maan in de astrologie gaat onder andere over onbewuste processen en emoties, maar ook de moeder, herinneringen, onze behoeften en het verleden.

Toegang tot de Hoge priesteres krijg je alleen door je terug te trekken, door de drukte van de wereld even achter je te laten en door je naar binnen te keren. Haar antwoord zal vaak niet onmiddellijk duidelijk zijn en het kan gebeuren dat je pas na enige tijd haar antwoorden begrijpt. Als jij echter bereid bent te luisteren en open staat voor haar wijsheid, dan zal jouw intuïtie jou de antwoorden brengen.
Soms krijg jij het antwoord misschien in een droom, soms als intuïtieve ingeving en soms moet je er even op wachten.
Als je luistert naar De Hoge priesteres in jezelf, dan komen de inzichten en antwoorden en wordt het gemakkelijk om het pad te bewandelen waar jouw ziel naar verlangt in dit leven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final