Dag Boodschap

Wat houdt je Hartenwens nu eigenlijk in? Keer op keer komt deze vraag voorbij. Je bent op het punt aangekomen om te onderzoeken welke richting je op wilt. Niemand kan dit besluit voor je nemen. Je hebt zoveel keuzemogelijkheden. Het Universum opent deuren voor je als je je diepste wensen kenbaar maakt. Laat je intuïtie vrijuit spreken. Je Innerlijke Stem is leidend. Neem daarop actie. Het kan de nodige voorbereidingen of doorzettingsvermogen van je vragen. Zet alles eens op een rijtje. In volgorde van belangrijkheid. Een nieuwe basis creëren houdt in, dat je prioriteiten stelt. Visualiseer hoe je de toekomst wilt vormgeven.

Rome en Aken zijn niet op één dag gebouwd. Je zult je eindbestemming misschien niet direct zonder omhaal bereiken. Waarom zou je onrealistische verwachtingen hebben van Jezelf? Voor nu is het van essentieel belang, dat je je Innerlijke Fundering verstevigt. Van daaruit kun je verder bouwen. Dat wat beschadigd is, mag worden vernieuwd. Je onderschat je vermogen om te manifesteren. Als je ongelimiteerd een scenario zou mogen bedenken, hoe zou je leven er dan uitzien? Droom groot. Het stimuleert je verbeeldingskracht. Het leven is een landkaart waarop jij de bestemming markeert waar je naar toe wilt.

Er is niets mis met dagdromen. Je beperkende denken, vertroebelt je Kinderlijke fantasie. Ze leeft nog steeds in je. Geef haar de ruimte. Zonder alle suggesties direct dood te leggen op haalbaarheid. In al je wensen ligt een facet verborgen wat echt mogelijk kan zijn. Zolang jij maar in Jezelf gelooft. Water werkt bijzonder helend. Het geeft je de Kracht om al je creatieve gedachten in vrijheid te laten stromen. Benut het Element Water op jouw manier. Schrijf eens op welke randvoorwaarden voor jou van belang zijn om Jezelf volledig tot uiting te kunnen brengen. Door het opschrijven, maak je je intenties zichtbaar. Het is niet een kwestie van denken, maar van doen. Lief Kind, wat ben je waardevol. Laat vol vertrouwen zien welke prachtige kleuren je van nature in je draagt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final