Dag Boodschap

Dit is een channelde collectieve soulmate/tweelingzielen boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.
ALGEMENE BOODSCHAP:
Goed nieuws, je kent je tweelingziel al en de kans is groot dat je er al een relatie mee hebt of hebt gehad. Die relatie heeft misschien wat moeilijke momenten gekend. Je gaat binnenkort een nieuwe relatie aan met iemand die je al kent. Er zijn positieve veranderingen op komst. Als je momenteel in een impasse zit, vertellen ze je dat die veranderingen je weer op het goede spoor zullen krijgen.
Als de communicatie wegvalt, wordt deze hersteld. Als de twee mensen elkaar uit het oog verliezen, ze vinden elkaar weer, want de relatie is nog niet voorbij en er zijn nog steeds sterke gevoelens. Je tweelingziel of jij soms kunnen onhandig kan zijn, maar dingen zullen snel veranderen als je kunt loslaten en vertrouwen hebt. Raak niet ontmoedigd en zeg tegen jezelf dat dit slechts een tijdelijke impasse is.
Er zullen dingen komen voor je gevoelsleven. Er komt verandering, maar pas vanaf augustus. Die maand zal je de emotionele veranderingen brengen waar je naar verlangt. Dat zal echt een keerpunt voor je zijn. Als het nog lang voor augustus is, mag je nog veel over jezelf begrijpen.
Je moet nadenken over je leven, je bent vaak de weg kwijt in dit huidige moment omdat je je hebt laten leiden door dingen die niet bij je passen. Maar die tijd is bijna voorbij en de emotionele tegenslagen die je hebt gehad zullen snel verdwijnen, want vanaf augustus komt alles wat je nodig hebt om mooie dingen te doen naar je toe.
Mijn advies hoe te handelen in deze huidige situatie:
Jouw pad leidt je dieper naar binnen zodat je de multidimensionale lagen van jezelf kunt integreren. Dit proces helpt je innerlijke balans te cultiveren terwijl je je hogere dimensionale rijken uitbreidt. Deze tijdlijn geeft aan dat je fragmenten van informatie en wijsheid ontvangt uit je ziel om je vooruit te helpen.
Overhaast dit proces niet; de onthullingen die je ontdekt, zullen je helpen de diepten te ontdekken van wie je werkelijk bent, zodat je kunt integreren met de hoogste versie van jezelf. Verander oude patronen in kansen om dingen op een nieuwe manier te doen. Door alles wat zich voordoet met liefde en mededogen te eren, zal het dichte karmische puin worden getransformeerd terwijl je doorgaat met het aanpassen van je gedrag.
Het kost tijd om patronen te veranderen, dus zet de intentie om op je persoonlijke pad te blijven bewegen. Houd naarmate je vordert rekening met je gevoelens en heb geduld met jezelf. Onthoud dat je vele lagen in meerdere dimensies en tijdlijnen aan het verwerken bent, waardoor het noodzakelijk wordt om zelfbewustzijn te integreren, wat voor "aha"-momenten zal zorgen. Besteed aandacht aan deze tekens omdat ze aangeven dat het grotere plaatje wordt onthuld.
Je creatieve krachten worden geactiveerd door je vrouwelijkheid en zijn klaar voor expressie. Dit creëert empathie en compassie voor jezelf en anderen. Dit is een indicatie dat je in lijn bent met je innerlijke zelf vrouwelijk vermogen om liefde, vreugde en vrede te belichamen, wat je creativiteit vergroot.
Het loslaten van logica helpt je naar je hart te gaan, zodat je je creatieve stroom kunt aanboren. Dit ontsteekt je oerkracht - de echte en rauwe delen van wie je bent. Door bewust verbinding te maken met je intuïtie, vergroot je je vermogen om op je reis te vertrouwen. Afstemming met de magische mysteries van het universum zorgt ervoor dat creativiteit gemakkelijk en gracieus kan stromen.
Deze tijdlijn suggereert dat je je concentreert op het ontsluiten van je verborgen vrouwelijke kwaliteiten. Door je emoties aan te boren en je gevoelens te volgen, kun je integreren met diepere delen van jezelf. Wanneer je jezelf openstelt voor het ontvangen van liefde, verwelkomt het steun van anderen; inclusief je goddelijke tegenhanger, die je vermogen om toegang te krijgen tot je oude wijsheid energetisch zal verbeteren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final