Dag Boodschap

Dit is een channelde collectieve soulmate/ tweelingzielen connectie boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.

ALGEMENE BOODSCHAP:

Je komt straks in een nieuwe energie terecht die je nieuwe dingen laat beleven en vooral weer in contact brengt met jezelf. Je zal in dit leven een relatie aangaan met iemand die helemaal niet volgens routines leeft en die je uit je comfortzone haalt. Jouw energie zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te wachten en niet meer stilstaat.
De routine verdwijnt uit je leven. Je zult veel bewegingen maken met je hart. Je gaat in ieder geval een stilstaand hoofdstuk van je leven afsluiten en daarna zal er nog veel moois op je wacht. Je krijgt een hernieuwd enthousiasme en je voelt je bijzonder dynamisch en speels. Een betoverend nieuw hoofdstuk begint voor jou, waarin je een nieuwe vitaliteit ontdekt.
Je gevoelsleven verandert vanaf de maand juni. Je moet tot die maand wachten voordat je hartewens in vervulling gaat. Dat is de maand waarin de vernieuwing en veranderingen waar je op zit te wachten echt gaan komen. Vanaf dat moment gaat alles vanzelf en voel je geen twijfels en angsten meer, want je voelt je beschermd, in harmonie met jezelf en met je soulmate of tweelingziel.
Er zal echte communicatie en verbinding tussen jullie zijn, maar dat komt allemaal pas in juni. Als juni nog ver weg is, betekent dit dat je nog een paar dingen te doen hebt om je emotionele evolutie te voltooien.
Binnen 21 dagen ontvang je een belangrijk teken of bericht, zodat je vol vertrouwen blijft in wat komen gaat.

MIJN ADVIES VOOR JOUW IN DEZE HUIDIGE ENERGIE:

Eigenliefde is een voorwaarde voor een op het hart gericht leven. Als je de ultieme relatie wilt, begint het bij de relatie die je met jezelf hebt. Het beoefenen van eigenliefde beïnvloedt je gedachten, gevoelens, emoties, je keuzes en acties, en je relaties. Het vermogen om van jezelf te houden is een directe weerspiegeling van hoe je waarneemt wie je bent in het dagelijks leven.
Je hebt in veel levens gevoelens van onbemind zijn ervaren, waardoor je innerlijke kind zich verwaarloosd voelt, waardoor je je gescheiden voelt van je innerlijke bron van liefde. Je gekwetst en afgewezen voelen is wat ervoor zorgt dat je hart het meest wordt afgesloten waarschijnlijk door dingen persoonlijk op te vatten. Dit triggert je om te reageren volgens onderdrukte emoties, inclusief het gevoel ware liefde niet waard te zijn.
Deze boodschap geeft aan dat je naar je innerlijke stem moet luisteren. Wanneer je je innerlijke kind koestert, creëer je een veilige haven, waardoor je je gerespecteerd, gehoord en geliefd voelt omdat aan je behoeften wordt voldaan. Hierdoor kun je de kunst van ware liefde onder de knie krijgen door moeilijkheden te overwinnen die je ervan weerhielden liefdevolle relaties te ervaren.
Het ontsteken van je hogere hartchakra activeert je vermogen om de hoogste dimensie van onvoorwaardelijke liefde te belichamen, namelijk mededogen. Door je af te stemmen op het hart van het universum, kun je uitgebreide staten van eeuwige liefde ervaren. Dit vereist dat je je hart geneest door het oordeel los te laten dat de scheiding tussen jou en je verlangens veroorzaakte.
Deze boodschap houdt in dat je je verbergt voor je emoties, of dat je je vermogen hebt verdoofd om je emotionele bereik volledig uit te drukken. Wanneer je gevoelens als afwijzing, pijn of verdriet vermijdt, blokkeert het ook je vermogen om hogere emotionele dimensies te ervaren.
Het eren van al je emoties geeft je toestemming om je emoties te uiten kwetsbaarheid zodat je je reis met gratie kunt omarmen. Het geschenk in je lessen zien is een manier om je gevoelens te eren en je toestemming te geven om jezelf te zijn.
Deze boodschap moedigt je aan om te stoppen met het beoordelen van je emoties of het saboteren van je acties door aandacht te schenken aan je behoeften. Dit pad leert je het bereik van polariteit tussen verdriet en vreugde te accepteren.
Het vinden van vergeving en acceptatie zal je reis naar het hart versnellen en meer compassie voor jezelf en anderen brengen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final