Waarom hebben hoog trillende zielen het moeilijk om een stabiele relatie te vinden?

 Waarom hebben hoog trillende zielen het moeilijk om een stabiele relatie te vinden?


Oude zielen (mannen of vrouwen) willen geen relatie hebben alleen maar om een partner/gezel te hebben; ze hebben liefde nodig om samen te kunnen groeien.

Het zijn zielen die veel ervaringen hebben gehad in het verleden en daarom deze incarnatie op aarde willen gebruiken om te evolueren, ze verspillen hun tijd niet graag.

Oude zielen komen op deze wereld met een doel, een missie en denken vaak dat een liefde hen kan afleiden van het vervullen van deze taak, voordat ze de liefde van een relatie zoeken, geven ze de voorkeur aan hun persoonlijke evolutie en coƶperatie. begrip voor hun levensmissie.

Omdat liefde veel aandacht en toewijding vereist, zetten ze uiteindelijk de meest banale liefdesrelaties opzij, tenzij het de ideale, complementaire en dicht bij het doel is om te manifesteren.

In dat geval, de ontmoeting gebeurt door de Goddelijke Alchemie.

Oude zielen passen zich niet goed aan in conventionele ontmoetingen, voor hen is dit allemaal heel oppervlakkig, ze houden van echte ontmoetingen, mensen die elkaar diep kennen, zich laten zien, zich verbinden met de ziel, en energie hebben, dus vergelijkbaar.

Ze zien seks als een heilige daad.

Helaas komen dit soort ontmoetingen tegenwoordig niet vaak voor, mensen praten meestal via apps, datingplatformen, en het bevalt oude zielen niet en maakt het moeilijker om liefde te vinden ook al is het zo ze weten wat er moet gebeuren.

Het oude ego-verhaal: "Ik wacht tot hij me belt, ik bel niet" of "ik doe alsof ik niet geĆÆnteresseerd ben" is iets waar oude zielen niet echt van houden, ze kunnen niet tegen personages, ze zijn erg erg erg erg gevoelig en waar, ze houden niet van houding, Ze zijn transparant, direct, met een naakte ziel en dat maakt veel mensen bang.

Oude zielen verbinden niet met edereen, alleen om gezelschap te hebben of leegte op te vullen; als ze denken dat de persoon het niet waard is. De waarheid is dat oude zielen iemand willen om hun leven mee te delen.

Ze bieden zich aan en in evenwicht uit eigenliefde verwachten ze een synergie van dezelfde aard, ze besluiten om te wedden op iemand die heel speciaal is om aan hun zijde te hebben anders zijn ze liever alleen.

Oude zielen hebben emotionele wonden van dit leven en vorige levens, normaal gesproken worden deze zielen versterkt door ervaring, maar vinden geen makkelijk leven in deze belichaming, ze hebben veel uitdagingen voor de boeg, sommige heel erg pijnlijk.
Daarom zijn ze heel voorzichtig, omdat ze niet meer willen lijden, en eren de wederzijdse begeleiding van wie weet wat iedereen doormaakt en wat hij veronderstelt.

Om een relatie met iemand te hebben, moeten ze het gevoel hebben dat de persoon volwassen genoeg is om zijn pad en evolutie te begrijpen.

Oude zielen hebben een begeleider nodig die aan hun zijde wil staan, die hen respecteert en begrijpt, ze kunnen niet bij mensen zijn die vreemdgaan, bezitten of beperken, en de relatie alleen vanaf vrijheid begrijpen e.

Ze weten dat een relatie alleen vooruit kan komen als er echte communicatie van het hart is, puur begrip tussen hen, toewijding en eerlijkheid, als hun partner hen niet op het tempo begeleidt of de trillingsfrequentie resoneert. -zelfs na proberen te dienen als stimulans voor de groei aan de andere kant merken ze dat het het juiste moment is en dat het geen succes heeft. "

 Alejandro Jodorowsky

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final