Mandala dagkaart


Je focus ligt niet op de juiste plek. Je blijft maar draaien in de zelfde cirkels. De emotionele kolk trekt aan je. Je verzet je met man en macht om er niet in te verdwijnen. Terugkijken zal het verleden niet veranderen. Het vinden van een verklaring voor wat je is overkomen, zal je niet vooruit helpen. Door je daar op te richten, verlies je ongemerkt Energie. Daardoor kun je je momenteel matig energiek voelen. Er kunnen nog zoveel factoren of mensen om je heen veranderen. Dan nog ligt daar niet het antwoord op je vooruitgang. De ‘wat als vraag’ is een illusie van de realiteit. Je staat te ver van Jezelf af momenteel. Dat maakt dat je geleid wordt door onrustige gevoelens en piekergedachten. Als het ware ben je afgedreven. Uit koers geraakt, zonder dat je het werkelijk in de gaten hebt gehad.

In de Acceptatie ligt je antwoord. Als je terug kijkt was er een tijd, dat de omstandigheden voldoende voor je waren. Het is een waardevol gegeven als de ander in je Veranderingen mee kan bewegen. Helaas werkt dat niet altijd zo. Je bent eerder vertrokken. Als zo lang op Reis. De ander moet gebieden nog ontdekken, die jij al lang geleden op je Geestelijk Kaart hebt gezet. Zelfs met de wind in de zeilen, kun je elkaar op dit moment niet bereiken. Zolang je gericht bent op het verkleinen van die afstand met de ander, houd je in om verder te Reizen. Ga je voorbij aan de prachtige vergezichten op je eigen Weg. Richt op je op je punt op de horizon. Je kent de Weg die achter je ligt. Je hebt stormen doorstaan. Misschien op momenten schipbreuk geleden. Je hebt fases gehad waarin je dagenlang op de levenszee gedoold hebt. Niet wetende waar je heen moest. Op zoek naar land in zicht en grond onder je voeten. Die tijd ligt achter je.

Gun de ander zijn Weg. De route er naar toe op zijn manier. Wellicht wordt er een andere route gekozen dan jij nam. Wat bestemd is om samen te komen, zal samen komen. Anderzijds is het misschien de bedoeling, dat nieuwe mensen je Weg kruisen. Waar je mee verder mag Reizen om Jezelf te ontdekken. Je Innerlijke Kompas heeft je aangegeven welke richting je op mag gaan. Ga mee met de stroming en blijf niet eindeloos draaien op dezelfde plek. In de hoop dat de storm over zal waaien. Of vanuit het gevoel dat je je op bekend terrein begeeft. Het is een schijnveiligheid. Je kent de resultaten uit het verleden. Het is de reden geweest, dat je de trossen los hebt gegooid om jouw Innerlijke Wereld te ontdekken. Je mag doorreizen. Juist naar deze Vrijheid en Ruimte heb je zo verlangd. Je hebt je los gemaakt uit de verstrengeling. Mag vertrouwen hebben in de Kracht van je onafhankelijkheid. Lief kind, waar je ook gaat. Je wordt altijd weer de veilige Haven in geleid.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final