Mandala dagkaart


Het mag rustiger en zachter. De zwaarte neemt zo nu en dan beslag van je. Een andere kant openbaart zich in je. Je boosheid en verdriet transformeren geleidelijk in compassie en begrip. Je vraagt je af of je het allemaal wel bij het juiste eind hebt. Kijk vanuit de onschuld naar de ander. Er wordt je een spiegel voorgehouden. Het afgewezen kind, dat zich een overlevingsmechanisme heeft aangeleerd. Om zich een Weg te banen door het leven. Je zoekt een veilige bodem om in je behoeften te worden voorzien. Dat vraagt een investering van twee kanten om te kunnen slagen. Je kunt Jezelf niet meer toestaan om in te leveren.

Je worstelt met zoveel tegenstrijdige gevoelens. Er vindt een verschuiving plaats in je gemoed. Je beweegt richting vergeving. Je kunt nu op een dieper niveau het Kind in Jezelf zien. Je oordelende houding is slechts een afspiegeling van je gewonde Hart. Het raakt gevoelens van afwijzing. Je hebt inmiddels geleerd hoe je op een volwassen manier je emoties kunt vertalen. Het leert je om de focus op Jezelf te houden. Wat je het meest heeft gekwetst, is de muur waar je steeds tegen aan liep. Je hebt jaren geklopt op een deur, die nooit open werd gedaan. Je gevoelens werden niet ontvangen. Het is tijd om in je Kracht te blijven staan. Om bereid te zijn om je aan te passen aan de komende veranderingen.

Je onderscheidingsvermogen is een belangrijke factor. Het is je morele Kompas. Kijk eens eerlijk naar Jezelf. Zijn je intenties zuiver? Durf je de waarheid onder ogen te zien, die je voor Jezelf verborgen hebt gehouden? Misschien zit je in de ontkenningsfase. Behandel de ander zoals je zelf ook behandeld wil worden. Dit is het moment waarop je met zachtheid je ware Zelf mag laten zien. Wat je uitstraalt, komt bij je terug. Handel uit eerlijkheid en medeleven. Je mag je schaamte helen. Zodat je Jezelf weer in pure staat kunt laten zien. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Waarin de filters die het Licht en de Liefde blokkeren mogen oplossen. Je bent een Kind van het Universum. Sta Jezelf toe het in Liefde te Zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final