Mandala dagkaart


Je ervaart veel twijfels bij een keuze, die je maakt. Er is zoveel mee gemoeid. Je geeft een krachtige wending aan een slepende situatie. Het leidt je naar een nieuwe kijk op het leven. Je inzichten zijn helder. Accepteer de wijsheid in Jezelf. Je kunt het grotere geheel zien als je een stap terug doet. Stel Jezelf open voor verlangens, die zich manifesteren. Verspil je Kracht niet aan discussies. Dat zal in alle gevallen tegen je werken. De ander speelt misschien dan geen open kaart, ga niet mee in het kat en muis spel. Het geeft je slechts tijdelijk een overwinningsgevoel. Blijf bij Jezelf. Je tijd komt nog wel. De vraag is wat alles je op lange termijn oplevert. Het kan inhouden, dat je iemand kwijt raakt, die je erg dierbaar is.

Er kunnen gevoelens naar boven komen door de huidige pijnlijke omstandigheden. Er is nog sprake van onverwerkt verlies uit het verleden. Je zachte Hart is er klaar om deze pijn los te laten. Je Ziel wil groeien van deze ervaringen. Het Universum staat je bij om te helen in deze enerverende tijd. Je mag je pijn transformeren. Alle moeilijke obstakels gaan voorbij. Zoek hulpbronnen om een nieuwe balans op te maken. Je gaat niet door de gemakkelijkste fase. Weet, dat je Jezelf ontpopt. Je hebt lang genoeg in het duister getast. Wees trots op jezelf, dat je nu de moed hebt om uit te vliegen. Het is vanzelfsprekend, dat je onzekere gevoelens hebt bij de naderende veranderingen. Je laat een belangrijk anker in je leven los. Dat is een ingrijpende beslissing.

De angst die je in het verleden weerhield, zal naar de achtergrond verdwijnen. Je kunt alles bereiken door je creatieve Energie in goede banen te leiden. Je hebt de neiging om je af te sluiten voor de diepgaande emoties, die horen bij dit losmaakproces. Je bent je er van bewust, dat het ook invloed heeft op de ander. Diep in je Hart wil je die kwetsbaarheid niet aanraken. Als je deze overweldigende emoties ervaart, haal dan diep adem. Denk aan de consequenties voor je de nodige frustraties uitspreekt. Handel eerlijk en liefdevol. Alleen dan zal het positieve groei opleveren voor alle betrokkenen. Gun Jezelf de Vrijheid om je eigen Weg te ontdekken. Dit is echt de tijd om door te zetten. Door te experimenteren, ontdek je een nieuwe manier van Leven. Lief kind, wat je hebt lief gehad, draag je altijd mee in je zachte Hart. Liefde is oneindig.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final