Engelen Boodschap


 In een bepaalde relatie spelen weggestopte gevoelens een rol. Kijk er eens aandachtig naar. Geeft het contact je energie of voelt het uitputtend? Voel je ruimte en vrijheid of Jezelf juist belemmerd? Je gevoelens staan los van het gedrag van de ander. Je eigen opstelling in het geheel is maatgevend. Je hebt zolang buiten Jezelf geleefd. Het is best lastig om dan invulling te geven aan je eigen behoeftes. Het is een misvatting, dat de ander daar verantwoordelijk voor is. Groei is alleen mogelijk, mits er bereidheid is van twee kanten.

Laat je kwetsbaarheid zien. Het creƫert een veilige bodem om aan vooruitgang te werken. Een conflict kan soms de lucht klaren. Het blaast een frisse wind door oude oordelen en opgekropte gevoelens. Het opent de Weg om elkaar met Liefde en compassie te benaderen. Maak van de gelegenheid gebruik om je zachte Hart te luchten. Soms is het fijn om even niet het liefdevolle, luisterende oor te zijn. Je mag die rol uit handen geven. Probeer met begrip tot een nieuw uitgangspunt te komen voor Jezelf.

Vraag het Universum om inzicht en moed bij ingrijpende beslissingen. Soms is afscheid nemen onvermijdelijk. Het is van belang om je vrij te maken van alle negatieve gevoelens en oordelen. Probeer je emoties met zachtheid te transformeren. De belangrijkste relatie blijft die met Jezelf. Lief Kind, je hebt je Liefde altijd uitgedragen naar anderen. Neem nu de tijd en rust om te ontvangen. Orden je gevoelens. Je bent de Liefde zo onvoorwaardelijk waard. Wees zacht voor Jezelf. Twijfel niet aan je intenties. Neem de teugels in handen. Niemand anders dan jij geeft de richting aan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final