Mandala dagkaart


Dingen die gebeuren in het leven, gebeuren niet zonder reden. Bijna alles wat je meemaakt is van invloed op jou als persoon, als Ziel, als energetisch lichaam. Alles wordt immers opgeslagen in jouw systeem als zijnde toevoeging of ballast. Wanneer je jouw gebeurtenissen voelt als ballast, dan kun je je heel zwaar voelen. Je kunt je deze zwaarte voorstellen als een blok aan je been, die je dagelijks meesleept op jouw weg. Dit kan zorgen voor een instabiele energie, die maakt dat je niet vooruit kunt komen.

Wanneer je echter alles gaat zien als toevoeging aan jouw leven, dan krijgt dit een totaal andere lading en energie. Natuurlijk zijn er momenten die heel erg zwaar geweest zijn! Dat zegt ook niemand. Maar je kunt ook terugkijken naar die gebeurtenissen en de toevoeging er voor jezelf uithalen. Dan zie je het niet meer als zwaarte, maar als Licht en kracht. Je hebt zelfs de mogelijkheid dit helemaal tot in jouw Ziel te voelen, als je het omzet naar een belangrijke schakel in jouw leven.

Die ijkpunten in jouw leven, punten waarop het misschien finaal misging, of punten waarop je helemaal rockbottom bent gegaan, die hebben wél gezorgd voor nieuwe inzichten. Die hebben gezorgd voor een doorbraak. Deze doorbraak was nodig om jou inzicht te geven in jezelf. Zie dit daarom als toevoeging en niet als ballast. Als je dit kunt, ben je al een heel eind op weg namelijk, want dan zie je de kracht van jezelf omgezet worden naar Liefde. Heel jouw verleden en zie wat je hebt doorstaan als waardevolle toevoeging op jouw leven van Nu. Dat zal veel verschil maken!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final