Vertrouwen


In de heftigheid van jouw emoties lijk je af te dwalen naar een onzeker gevoel. Je voelt je onzeker door alles wat gaande is. Emotionele disbalans zorgt vaak voor een gevoel van angst en onzekerheid. Dit is niet erg, maar kan wel veel teweegbrengen in jouw leven op dit moment. Het kan er namelijk toe leiden dat je niet van jouw kracht gebruik kunt maken. Ook dat er dan geen tot weinig vertrouwen is in jezelf op alle vlakken. Dit, terwijl het misschien op andere vlakken juist wél goed gaat!

De gebondenheid kan aanvoelen als een strop om jouw nek. Alsof je verstikt wordt door onzekere gevoelens. Je kunt ook het gevoel hebben dat niemand echt begrijpt waarom je je zo onzeker en ongelukkig voelt op momenten. Dat je de stap nog niet durft te zetten, wil niet zeggen dat je het niet kunt! Je kunt zoveel meer, lieve Ziel. Vooral als je gaat geloven dat jouw zelfvertrouwen de oorzaak is van jouw onzekerheid. Hoe lager je in deze energie zit, van het zelfvertrouwen, hoe minder de kracht om te shinen zich zal aandienen. Werk dus aan jouw zelfvertrouwen om de onzekerheid de rug toe te keren.

Het is vaak een vastzittend patroon, dat al vroeg in jouw jeugd is ontstaan. Het kan zelfs lijken alsof het onderdeel is van jouw karakter. Dit is niet waar! Ieder van ons heeft het in zich om met vertrouwen de stap te zetten. Vanuit Liefde voor jezelf mag die kracht naar boven gehaald worden. Wanneer je dit voor elkaar krijgt, die assertieve houding aanneemt, dan zal jouw zelfvertrouwen en jouw vertrouwen in het leven groeien. Ook jij bent het waard! Dat mag je niet vergeten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final